Сбирки в Пазарджик
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Сбирки в Пазарджик
Здравейте градски!!!
Искам да питам правите ли си сбирки и кога понеже децата са при баба им и идвам почти всяка събота и неделя.Ще ми бъде прятно да се запознаем и да пием по една бира!

Последна промяна от Geleto на Сря 26 юли 2006 10:42, променено общо 1 път.
- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сбирки в Пазарджик?
ами аз съм за като идваш в Пазарджик се обади обаче тука са много не сериозниGeleto написа:Здравейте градски!!!Искам да питам правите ли си сбирки и кога понеже децата са при баба им и идвам почти всяка събота и неделя.Ще ми бъде прятно да се запознаем и да пием по една бира!

- Geleto
- Контакти:
lamer4e написа: ....обаче тука са много не сериозни
Стегнете се бре! Излагате се!

- angel.1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще ти сложа за тия думи наказание/някоя и друга бира/.Винаги можеш да ме намериш както и Личо ама ти нали си боядиса колата и сега не искаш да я спираш до нашите гнилаци.lamer4e написа:оооо тях пък не мога да ги намера аиде с Ангел се виждаме ама Личо са криеvasstop написа:Li4о и Ангел да не се крият там...

- angel.1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кажи в колко часа си в Фихтела в събота и ще дойда на по бира.Geleto написа:Здравейте градски!!!Искам да питам правите ли си сбирки и кога понеже децата са при баба им и идвам почти всяка събота и неделя.Ще ми бъде прятно да се запознаем и да пием по една бира!

- Geleto
- Контакти:
angel.1 написа:...Кажи в колко часа си в Фихтела в събота и ще дойда на по бира.
Ако ви е удобно - в 18ч. Опитай ако можеш да се чуеш и с другите колеги ако не влизат в раздел " Организационен"

- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не само ,че я боядисах ами даже я сменихangel.1 написа:Ще ти сложа за тия думи наказание/някоя и друга бира/.Винаги можеш да ме намериш както и Личо ама ти нали си боядиса колата и сега не искаш да я спираш до нашите гнилаци.lamer4e написа:оооо тях пък не мога да ги намера аиде с Ангел се виждаме ама Личо са криеvasstop написа:Li4о и Ангел да не се крият там...