Бракуване на МПС

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Бракуване на МПС

Мнениеот Lepoev » Пон 10 яну 2011 2:12

Колеги четох няколко теми за бракуване на коли ,но нека някой по запознат да опише какво точно трябва да направа искам да бракувам една кола дето се води на името на майка ми и какво трябва да направя ще викна някоя от фирмите за скрап да ми извадат документ за дерегистрациа и от там в кат какво трябва да права? Нещо трябва ли да плащам?

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: Бракуване на МПС

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 10 яну 2011 6:44

Заявление за бракуване се попълва в кат мисля 3,50 лв струва. Трябват ти номерата и талона. После в данъчното да отчислиш. Ако не са платени данъците първо трябва да се платят.
П.С Трябва да водиш с теб всички собственици по талон на колата, ако не нотариално заверено пълномощно

ivelina_25
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivelina_25 » Пон 21 фев 2011 12:47

Здравейте, четох няколко теми за бракуване на автомобил. Преди време катастрофирах и си бракувах автомобила, но колата ми не е регистрирана данъчно. Трябва ли да ходя там за нещо, защото ще я продавам на части. И другото, което ме интересува е проверяват ли къде се съхранява бракувания автомобил, ако не е на автоморга.
Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Чет 24 фев 2011 2:28

Щом не си я заявила няма проблем :) като си върнала номерата в КАТ няма друго което трябва да направиш :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”