Свиха ми лявото огледало!
- brother_Tom
- Автомобил:
- Двигател:
Свиха ми лявото огледало!
Днес някой недоклатен гъз ми сви лявото огледало! Стъклото е маркирано и пускам агентите да го дирят. Голяяяма грешка е направил!
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Свиха ми лявото огледало!
brother_Tom написа:Днес някой недоклатен гъз ми сви лявото огледало! Стъклото е маркирано и пускам агентите да го дирят. Голяяяма грешка е направил!
Стига бе !!!!

Добре обещавам да ги върна още в неделя на срещата !!!

- Brani VW QUANTUM
- Автомобил:
- Двигател:
На мен преди 3-4 години ми отскубаха ел.огледалото. Търсих под дърво и камък, но така и не открих ел.огледало за VW Quantum.
Затова се наложи да си взема едно механично, което беше за пасат, но пасна мисля идеално...Сега мога да си напасвам с бутончето само дясното огледало...ех, навика си е навик. Поне се уверих, че с механичното е пъти по-добре, от колкото без него.
Някой по запознат, може ли да ме светне къде мога да намеря ел. стъкло за Пасат Тyp 32B.
За Quantum-а си няма да питам, тъй като oт както я имам разбрах, че няма притежатели на този модел...освен един с пловдивска регистрация, който мернах преди доста години на магистралата.
Затова се наложи да си взема едно механично, което беше за пасат, но пасна мисля идеално...Сега мога да си напасвам с бутончето само дясното огледало...ех, навика си е навик. Поне се уверих, че с механичното е пъти по-добре, от колкото без него.
Някой по запознат, може ли да ме светне къде мога да намеря ел. стъкло за Пасат Тyp 32B.
За Quantum-а си няма да питам, тъй като oт както я имам разбрах, че няма притежатели на този модел...освен един с пловдивска регистрация, който мернах преди доста години на магистралата.