Колеги кажете откъде мога да си купя антирадар - от тези руските Saver ли нещо май така се казваше...
10х

Антирадари
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
май има промоция в технополис на Ууслър 1710 май беше
към 130 лв.
провери
към 130 лв.
провери
Pichaga написа:струват 35 лв от Ем комплек 33, имам го вече 1 месец и баси куриоза не съм виждал кат с радари за това време, та не знам дали работи, а преди като нямах през ден през два катаджии с радари, сигурно тоя руски радар ги гони от пътя ми, но търтея е разправял че са добри и хващат
псолутно - много съм доволен от руските
то верно че 100% гаранция няма ама се е по-добре от без хич

сега наще ченгели са се изхитрили и го пускат късно и я успееш да намалиш я не - обече на магиктрала просто няма как и там спасява - мен лично за две години има няма 10 пъти ме е спасявал антирадара
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
и аз съм с руски, още след като го взехме и си изплати паричките - за 250 км път 5 пъти пищя че засичат! между другото в правилника пише че са забранени устройства пречещи на работата на полицейските радари, т.е. само радарите който връщат сигнал който уврежда полицейския трябва да влиза в списъка за актове!
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
mladvampir написа:daite adres na m-komplekt i na niakoi deto da mi go postavi tozi antiradar
магазина до театър софия на канала, преди светофара
а поставянето е елементарно-буксата в запалката и радарчето на сенника има си щипка, а може и да се зелепи на таблото с двойно залепваща лепенка има я в комплекта, ама аз съм с скоба щото си го свалям вечер
mladvampir написа:daite adres na m-komplekt i na niakoi deto da mi go postavi tozi antiradar
e с поставянето можеш д асе справиш сам - той идва с двустранна лепенка (за таблото) и клипса (за сенника) - слагаш го където тни кефне и се захранва от запалката
е ако искаш можеш да го залепиш на тавана и да прекараш захранващия карел през А колоната и да сложиш ключе за включване - аз на голфа го бях направил точно така
ако не се справиш пиши - мога да ти дам подробно указание

One
За съжаление куките се оборудват все повече с нов тип радари които руските не ги ловят . Аз има Кобра от 3 години и виждам напоследък как нещо май не ги лови повечето кукери. реагира на сот на аларми и кво ли не - също и някъде по селата където са още със старите руски радари ама за по новите трябва и по нови анти радари а те са цифра около 200 лв е новата Кобра
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”