Пускам обява за покупка на кора! Линк от коша - viewtopic.php?f=30&t=240784
Първия и единствен колега който ми писа за кора беше този: vladodj1
Поисках му снимки, колегата ми прати снимки, всичко точно разбрахме се за цена, разбрахме се да я взема!
Видяхме се взех кората аз и изрично го попитах, ако има някъв проблем и кората не стане, защото е от комби пък на мен ми трябва за купе, нали може да ти звънна да тия върна!
Колега - ДА, да, няма проблеми!
Действието се развива петък вечерта, аз съответно неможах да пробвам кората същата вечер и я пробвах събота сутринта, и се оказва че кората наистина не става и не ми върши работа, кората е по-дълга и немога да си затворя задния капак!
Звъня му аз на посочение от него телефон, който предната вечер говорихме - телефона изключен!
Целия ден му звъня телефона изключен!
Неделя пак целия ден изключен, след което му пращам лично съобщение в неделята ,колегата от петък не е влизазъл във форума!
Днес пак пробвам да се свържа с него, но телефона пак изключен!
В случая вината си е моя, взел съм кората платил съм, но при положение че се разбрахме ако има проблем да я върна, все ми се струва че това е некоректно от негова страна...
Нито ми е за коарата нито за парите, просто във връзка с темата за коректни и некоректни "търговци" е хубаво да я има и да се чете!
Не че всички тука сме търговци, но нали това е и една от функциите на този форум размяна на части, непотребни за едни полезни за други!
Та така... внимавайте!