Някой /по възможност от Стара Загора/ да ми услужи ако има -нещо импулсно ,да е със защита от презареждане и т.н.Да има по възможност така наречения ..съживяващ режим.Или поне да има амперметър.Може и руско -качествено. Аз имам ама старо пернишко селеново
Последна промяна от mely на Сря 26 яну 2011 13:04, променено общо 2 пъти.
Бе си губи времето - нов аку .Оловото е кът в новите , плочите са тънки, уж голям стартов ток но до пладне. Старите жигулски 55Аh бяха с 5,5мм дебела плоча .Сегашните са с по 3-3,5 мм от рецикле олово. Приказката за циклите , зареждане с дестилирана вода , зилизване и пак зареждане с електролит са от предния век. Особено , ако е гел акумулатора - към вторични суровини директно.
Не е гел и има живот в него.Моя си е наред.Подариха ми едно аку на 5 год....защото е паднал от въртяне.А човека просто е нямал нито една читава подгревна свещ.Акуто иначе е 6 и искам да си го направя резервен-да има.
Скръндзи .И аз няма да ви дам някой път нещо . Само за малко бе - да си дозаредя акуто.Ако се притеснява някой да не му го отнеса ...щше го платя и като му го върна да ми върне парите.Или пък да засядаме и да пиеме докато се зареди.
kris11 - ти па кво пускаш само мухи и не се окъди повече.