Повдигане на задните амортесиори
- bibow1
- Автомобил:
- Двигател:
Повдигане на задните амортесиори
Как мога да повдигна задницата на VW Polo 2 1991 г.? Някакви идеи? Говорим за максимум 5 сантиметра.
-
Nikolai Palqnchev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Повдигане на задните амортесиори
Зравете колеги,колега виждал сам да повдигат Голф-2,Голф-3 и Пасат-3 като им поставят втулки на зад.амортьосори.Предполагам че и на Полото става по сащиа начин
Моето Поло го бях дигал отзад, защото ми беше ниско. Прави се с траба (примерно 5см дълга), слагаш я под шайбата на пружината, но трябва да са ти дълги амортесиорите. Друг вариант по-скъп е да вземеш по високи амортесиори от Голф или нещо друго. Може да се наложи и пружини, ако не съвпадат. Варианта с тръба е лесен и "без пари", но амортесиора е къс... ако има начин да се одължи без да е опасно става. Отпред с други прожини само, но пак го имам момента дали ще стигнат амортесиорите.
Успех и може да драснеш, ако сътвориш нещо. Може да е полезно на някой!
Успех и може да драснеш, ако сътвориш нещо. Може да е полезно на някой!
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
моето е вдигано с чашки на стъблото на амортисьорите
http://www.vwclub.bg/forum/garage.php?mode=view_image&image_id=15203
сменени амортисьори и пружини отзад....
недостатък, празен си като каручка, блъска и подхвърля гъза на всяка дупчица и ръбче
предимство - мога да накрача и тухла 4-ка на пътя без въобще да опре
карам каяк и ходим и по чукари и байри, и натоварено до дупка с хора и лодка на тавана пълна с бивачна екипировка, колата вози меко и приятно, без блъскане и няма никакъв шанс да сурне гума в калник или да опре на тампон. http://www.vwclub.bg/forum/garage.php?mode=view_image&image_id=15211
Зимно време коловозите не ме бъркат - аз съм над тия неща
За стабилност в завой - стабилна е, дори повече от преди си мисля.... просто няма накланяне странично....
но смятай колко е твърдо щом на жената КА-то ми се струва като лимузина в возията
http://www.vwclub.bg/forum/garage.php?mode=view_image&image_id=15203
сменени амортисьори и пружини отзад....
недостатък, празен си като каручка, блъска и подхвърля гъза на всяка дупчица и ръбче
предимство - мога да накрача и тухла 4-ка на пътя без въобще да опре
карам каяк и ходим и по чукари и байри, и натоварено до дупка с хора и лодка на тавана пълна с бивачна екипировка, колата вози меко и приятно, без блъскане и няма никакъв шанс да сурне гума в калник или да опре на тампон. http://www.vwclub.bg/forum/garage.php?mode=view_image&image_id=15211
Зимно време коловозите не ме бъркат - аз съм над тия неща
За стабилност в завой - стабилна е, дори повече от преди си мисля.... просто няма накланяне странично....
но смятай колко е твърдо щом на жената КА-то ми се струва като лимузина в возията
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Или с ладови тампони за навивките, вдига се задницата, вози по-твърдо, монтажа е за 5минути.
Нищо не разкачаш, само вдигаш колата на крик и монтираш тампоните.
И аз съм като каручка отзад
Нищо не разкачаш, само вдигаш колата на крик и монтираш тампоните.
И аз съм като каручка отзад

Колеги от тия ладови тампони за между навивките има ли фаида. Целта ми е да я направя по твърда задницата/предницата в завойте 
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Да, има ефект твърД
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”