mania написа:Скандал му е майката... Веднъж купих слънчеви очила на приятелката от един лъснат пловдивски магазин. Очилата бяха за 30 кинта с поляризация - нищо особено, просто да имат защита. В магазина бяха готини, като ги платихме и излизаме ужас... с диоптър по-голям от моите диоптричните. Почакахме до следващия ден уж да свикне, но не успя. Съответно отидохме и аз почнах директно с лошия тон. Мацето на щанда се пообиди ест... Дойде шефа и културно обясни, че щото бил пуснал касова бележка не може да се върне. Но батко (аз) съвсем се ядоса и почти го навика

Общо взето зехме да се караме, докъто стигнахме до неизбежното - за да не му излетят надошлите клиенти "щедро" ми върна парите, правейки ми "услуга". Та поуката е - скандал до последно!
Успех ти пожелавам!
С магазинчета става схемата, ама с наглите от виваком не!
Все пак или те или другите два оператора....
демек три за цяла България!
За тях ти си една стотинка от милиони!
Да не говорим, че простите девойки, които са назначени като "продавач-консултанти" не разбират телефоните за какво са предназначени и дали са заключени!
Аз ще се радвам оФцата, която ми продаде заключен телефон като "отключен", да си загуби работата!
Дано и дойде акъла!
Да видим дали са разумни или ще трябва да пускам жалба до по горни инстанции....