Някой знае ли откъде мога да поръчам и да ми доставят 2-3 броя бетонни кашпи? Решихме да си поставим пред входа такива, защото разни идиоти се катерят напряко по тротоара и понякога е трудно сам човек да влезе във входа, да не говорим за детска количка.
Рових се в гугъл и звънях на разни фирми, но повечето са от провинцията и не им се занимава да транспортират 2-3 броя.
В този форум http://forum.flowersnet.info/viewtopic.php?f=29&t=5906 намерих същата тема от преди 2 години:)
Ще съм благодарен ако някой помогне.
Бетонни кашпи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бетонни кашпи
Един познат си взе пластмасови, но огромни и вършат същата работа като се напълнят с пръст. Мога да го питам откъде ги е взел 

- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:http://janobg.com/bg/furniture/series/58
Ето тези предлагат иноксови кашпи
Ще бъдат откраднати още на първата седмица:)
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.mkm61.com/2009-01-07-17-27-20/62
http://www.gildia-stroi.com/product.htm
Г 013 Ограничител за непаркиране 182 кг.
http://www.gildia-stroi.com/product.htm
Г 013 Ограничител за непаркиране 182 кг.
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако те интересуват пластмасови ми пиши на лично,собствено производство от малките който ги слагат по прозорците до големи 8лв.за брой(кръгли и правоъгълни) за заведения.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Layer все едно гледам снимка на тротоара пред блока ми (предполагам , че и там е снимана де)
И все пак , един човек ги направи на доброволни начела , за да има място хората да вървят по тротоара и естествено тъпаците , които си бяха свикнали да паркират на тротоара и градинките ги блъснаха (с колата да) няколко пъти и се счупиха . В момента има 5-6 изпотрошени такива колчета и ефекта е никакъв (задържаха се буквално няколко дни)

И все пак , един човек ги направи на доброволни начела , за да има място хората да вървят по тротоара и естествено тъпаците , които си бяха свикнали да паркират на тротоара и градинките ги блъснаха (с колата да) няколко пъти и се счупиха . В момента има 5-6 изпотрошени такива колчета и ефекта е никакъв (задържаха се буквално няколко дни)

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата Layger много добра идея е дал! Само че да се напълнят с песък и основата им да се циментира! Но има само едно или две но!
(-) е че може някой да не ги види и да ги потроши със автомобила си!
(+) е че и да не я види някой с колата, дори и да я одари, няма да си повреди колата!
Относно колегата пуснал темата! Да помисли преди да слага такива неща! Защото аз като пешеходец съм се спъвал от такива работи, когато е огасвал тока! Има вероятност да повредиш най-малкото някой кола, или осакатиш някой пешеходец!
Другият вариант е да имаш лампа която да свети когато премине човек, или кола, на фото клетка, за да могат да видят съксиите или предметите който ще видиш!
Дано го направиш разумно, все пак и на нас може да ни се случи такова нещо! :да:
(-) е че може някой да не ги види и да ги потроши със автомобила си!
(+) е че и да не я види някой с колата, дори и да я одари, няма да си повреди колата!
Относно колегата пуснал темата! Да помисли преди да слага такива неща! Защото аз като пешеходец съм се спъвал от такива работи, когато е огасвал тока! Има вероятност да повредиш най-малкото някой кола, или осакатиш някой пешеходец!
Другият вариант е да имаш лампа която да свети когато премине човек, или кола, на фото клетка, за да могат да видят съксиите или предметите който ще видиш!
Дано го направиш разумно, все пак и на нас може да ни се случи такова нещо! :да:
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На ОколоМръсното,150-200 метра след караулката на Горубляне посока Младост отдясно има един който произвежда и продава кашпи.
Колеги някой знае ли от къде мога да си намеря от тези оражневите колчета дето се слагат пред гаражите да не се катерат коли за паркинг дето са може и да се заключват с катинар?
за анти-паркинг съоръжения, ще се иска узаконяване от общината иначе ще дойдат и ще ги махнат !
Кашпите са перфектнот решение - те са декорация и дефакто са преместваеми ( ако не им боднеш едно арматурно железце през средата през отвора за оттичане на водата -да ги виксират за местото)
:) 
Кашпите са перфектнот решение - те са декорация и дефакто са преместваеми ( ако не им боднеш едно арматурно железце през средата през отвора за оттичане на водата -да ги виксират за местото)

- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
IceHeart написа:
Там е достатъчно осветено, даже повече от необходимото, защото им пречи на съседите от първия етаж.
Идеята е да са поне 80 см диаметър (или диагонал ако са квадратни), да се напълнят с пръст и да се насади някое цвете, а чистачката да ги полива. Съмнявам се някой да не ги види в този случай. Ако са пластмасови се опасявам, че някой с бус или подобно може да ги счупи.
Звънях на фирмите от горните линкове - едните отказаха, другите чакам да ми потвърдят. Ще проверя и на околовръстното какво се предлага.
luciuz написа:
Звънях на фирмите от горните линкове - едните отказаха, другите чакам да ми потвърдят. Ще проверя и на околовръстното какво се предлага.
сподели после тук - какво, колко как

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Кашпи, саксии, чешми, параклиси и всякакви статуи се продават в Княжево в близост до лукойл на пътя София-Перник.
В понеделник ще се отбия и ще питам за цени, контакти и пр.
В понеделник ще се отбия и ще питам за цени, контакти и пр.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”