Kое е по добре? Избор на автомобил

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
vwpolo6n
Автомобил:
Двигател:

Re: Kое е по добре? Избор на автомобил

Мнениеот vwpolo6n » Нед 09 яну 2011 20:59

ами ако трябва да отговоря защо не съм доволен от фиеста-та ами километража и не е милионен и винаги могат да те излъжат във километрите второ седалките са адски не удобни форда го карахме три години и наи дългото патуване със нея ми беше 70 километра и ме заболя кръста за 1 час път междо другото окачването е много зле цялата тропаше и лопаше двигателя гореше ужасно много масло не искам да продължавам защото ми става лошо :D поздрави на всички :) :) :)

Потребителски аватар
DMX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DMX » Чет 13 яну 2011 23:14

1.6i :да:

Aneliq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneliq » Сря 19 яну 2011 16:52

Здравейте. Ще купувам Поло 3, но се чудя какъв да му бъде двигателя. Едни казват, че 1.4 16 в е по- добре, друг казва 1.6 (бенин имам предвид) че били по- издържливи и сега се чудя на кое да вярвам. Трябва ми, за да ми върши работа, да гори малко и ако се развали нещо да не ми бръкне надълбоко в джоба. Та.. кой от двата двигателя е по-добрия? :roll:

gar4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gar4a » Сря 19 яну 2011 22:19

1.6 аее пък ако ти трябва поло погледни в гаража дали ти харесва mhihi :да:

Aneliq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneliq » Чет 20 яну 2011 15:13

Полото е хубаво, но парите не ми харесват :)

gar4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gar4a » Пет 21 яну 2011 17:44

да ама парите който съм хвърлил по него никой няма да ми ги даде така че ще си го карам май :да:

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Съб 22 яну 2011 19:08

Имайки минимален опит с фиестата и нейните седалки, мога да кажа, че не мога да напъхам гърба си в нея. Полото ми е 6н с рекаро... и всеки който твърди, че това не е готина седалка, значи просто завижда щото я НЯМА !!!

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Съб 22 яну 2011 19:39

Моето лично мнение е, че по - сполучливите мотори 1.6 са на Поло класик и на Сеат. Това е старият на Голф 2 и е моно. Става дума за бензин, инак харесвам 1.9 дизелчето без турбина, нищо, че според някои е тромав.
Повтарям , мое мнение, основано на показател надеждност и безпроблемна и евтина експлоатация. Аз никога не бих си взел мотор, на който водната помпа се върти от ангр. ремък.

Потребителски аватар
Pathfinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pathfinder » Съб 22 яну 2011 19:49

Колега аз съм с 1.4 16V 101 к.с. чист бензин, преди 4г. си го взех, имах авария само със скоростната кутия но я смених с голфова 1.4, разминах се с 300 кинта тогава. както и другите казват има проблем и дросела...е и аз го имам...но не го ремонтирам дера така...малко варират оборотите но е...л съм му майката.....вкарах я тогава за 5000 кинта от Италия, сега мислиш ли че ще ѝ взема толкова....сега я намираш за 3000. затова само сипвам и карам...карам ама яко...докато избуши нещо и я засиля към моргата.....иначе откъм вървене...върви с колкото искаш. Аз я юркам извън града 140-170...пълни ми и 220,разхода зависи от натиска на крака ти. в града е супер маневрена....иначе като ОТПИШЕМ ТЕЗИ ДВА ДЕФЕКТА, НИЩО ДРУГО НЕ СЪМ ПИПАЛ (освен редовната смяна на консумативи)...даже и се учудвам вече на мойто каране как още устисква този мотор....е успех с пазаруването

Потребителски аватар
masiven
Автомобил: Passat B6+Passat CC+Seat+Yaris
Двигател:

Мнениеот masiven » Съб 22 яну 2011 20:11

digo_pl написа:Имайки минимален опит с фиестата и нейните седалки, мога да кажа, че не мога да напъхам гърба си в нея. Полото ми е 6н с рекаро... и всеки който твърди, че това не е готина седалка, значи просто завижда щото я НЯМА !!!

Имах поло 1.4 16V 101кс. с РЕКАРО седалки и с голяма радост се разделих с неудобните му РЕКАРО седалки и возията на канче с колела, единственото което ми харесваше в полото, беше как върви този двигател и евтината поддръжка за модела. Нищо против малките коли, стига да не се возя в тях или по-лошото да ги карам. :beer

Потребителски аватар
nfworld
Автомобил: VW GOLF III 1.6 GT
Двигател: AFT 1997

Мнениеот nfworld » Съб 22 яну 2011 21:57

И аз съм на обратното мнение за плиткото рекаро, седалките са твърдички, а облегалките са ниски, да не говорим, че подглавника е неизползваем, освен ако не си йога. Мисля че са по-удобни от стандартните седалки, но това просто говори колко зле са те. Ергономията не е на почит в тези малки автомобили, факт е, но полото е далеч от челото на класацията. Навярно повечето хора, включително и мен, се примиряват с дразнещите недомислици заради кефа от карането на малка кола със свестен двигател. Но това в никакъв случай не го прави отличен, нека не се заблуждаваме.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”