Здравейте, кое бихте препоръчали за предните врати на Б3:
- Компонентна система Hertz DSK 165 http://aval-bg.com/car-audio/hertz/govo ... tz-dsk-165
или
- Трилентови Ground Zero GZIF 6503X http://www.caraudio-bg.com/carspeakers/ ... 6503x.html
предната линия не е на усилвател.
Доколкото разбирам компонентната система на Херц е за предпочитане от аналога на Пайнер. В момента съм с Hertz DCX 165, но едната колона сдаде багажа.
Може и някакви други предложения, бюджета е горе долу там 80-90 лева.

B3 комби избор за предни врати
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: B3 комби избор за предни врати
В случая компонентна система е наложителна с елементи на задължителна. Сега не ти ли прави впечатление, че цялата музика идва из под краката ти.
Може да се разходиш до R&B и да чуеш едни DLS K6 малко над бюджета са, но е добре да го чуеш.
Megvoice са близо до тях и продават Hertz, там няма да откажат да ти пуснат DSK 165.
Може да се разходиш до R&B и да чуеш едни DLS K6 малко над бюджета са, но е добре да го чуеш.
Megvoice са близо до тях и продават Hertz, там няма да откажат да ти пуснат DSK 165.
- radi_nrj
rollin написа:то че е така, така е ама с тея отвратителни високи колкото по близо до ушите толкова по зле
Ако визираш миларените високи на херца съм почти съгласен. Казвам почти защото под 100 лв компонентна система с по-хубави високи май няма

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Сега не ти ли прави впечатление, че цялата музика идва из под краката ти.
Ами не, отзад има други колони + бас. По-скоро когато някой седи до мен чувам музиката по-слабо.
Иначе мерси за съвета !
Т.е. да разбирам че за предпочитане е компонентна система а не трилентови говорители каквито и да били те ?
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Наясно съм с това, просто очаквам предложения какво може да стане с въпросните до 100 лева, а не с вагон пари.
- radi_nrj
В магазините за питане и за слушане все още пари не взимат. Аз също съм слушал добре свирещи коаксиални системки, но имайки в предвид разположението на мидбаса в пасата мисля, че каквато и да е коаксиална система би била в буквалния смисъл на думата "не на място".
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”