Моят проект Мк2 клас Х3 Вече и СИНХРО
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моят проект Мк2 клас Х3
Мисля че на всички е ясно че всичко се прави с повече труд и по малко средства просто до там са ми вазможностите спонсори благодарен съм на 2-3 човека който са ми помогнали със средства всичко дтуго е от моя джоб и от на баща ми ще може ли някой да даде примерни цени на кони или вайтек или саит нещо за тях благодаря колеги
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Направи си кастьм ока4ване-няма да се регулира на висо4ина,но ще е супер твьрдо и доста по евтино-иди при тия дето пьлнят аморт. и ги питай за кви пари ще ти свьршат работа
пс:4-не е грешка

пс:4-не е грешка

-
- Автомобил:
- Двигател:
И това е идея ще се позаинтерисувам дали има в разград такъв човек и ако няма ще търся на друго място благодаря за идеята,че май месец наближава а има още доста работа до тогава.
- brutalisimo
- Автомобил:
- Двигател:
имам познат които може да ти сварши тази работа. Ако не ти е проблем скочи до русе 

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
и като напълните амортиьорите с гъсто масло ко правим? избиват семеринете моментално или тва не е от значение на всяко каране ще ги пълни човека така ли? не се излагайте моля ви се още повече говорим за кола за рали крос не за писта.Радо бате взимай си едно хубаво окачване и продай си твоето и ще донадиш малко пари и си решаваш всякъкви проблеми погледни тук има доста добри оферти
viewtopic.php?f=48&t=32654

- Vidol Nikolov
Имам ли4ни наблюдения над ауди куатро 86 година с така правено ока4ване и нямаше нито хлопване ,нито тропване а колата се кара така над 1 година по 'хубавите пьтища'...
Рали-крос пистите са сьвсем равни и много добре направени,много малко бабунки има,ока4ването ще издьржи поне според мен на 100%
Рали-крос пистите са сьвсем равни и много добре направени,много малко бабунки има,ока4ването ще издьржи поне според мен на 100%
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Vidol Nikolov написа:Имам ли4ни наблюдения над ауди куатро 86 година с така правено ока4ване и нямаше нито хлопване ,нито тропване а колата се кара така над 1 година по 'хубавите пьтища'...
спор няма едно състезание ще изкара сигурно
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трябва ти окачване от типа на XYZ или D2.... Твърдостта се регулира с кранче/врътка от стеблото, височината от гайката на основата (близката към шенкела) а твърдостта е според рейта на пружината. Рейта може да се коригира с гайките при нея , но не е препоръчително да се прекалява. Карам с такова 2 години и съм адски доволен от поведението на колата.
Линк към снимка с голямо качество....намерена в нета. На снимката се вижда и надписа на пружината 12_205...демек 12мм стомана на 205мм височина.
http://s3.images.drive2.ru/car.journal. ... -large.jpg
РАСО
Линк към снимка с голямо качество....намерена в нета. На снимката се вижда и надписа на пружината 12_205...демек 12мм стомана на 205мм височина.
http://s3.images.drive2.ru/car.journal. ... -large.jpg
РАСО
-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно моето окачване от колегата "dокtora" го купих миналата година долу горе по това време задните амортисъори не са мраднали но предните изпуснаха и 2-та затова в момента съм на темата нещо правено а не заводско.ясно ми е че има и заводски но чесно казано не са ми по джоба а и спонсори няма .
Много съжалявам за което но всеки от така наречените "патрони и началници"отделят лев за какво ли не но никой за автомобилният спорт .
Много съжалявам за което но всеки от така наречените "патрони и началници"отделят лев за какво ли не но никой за автомобилният спорт .
- Vidol Nikolov
Най-евтино ти е това дето аз ти казах.Та ако ще и през сьстезание да го правиш.
На един приятел на последното сьстезание на мадан едния билдщайн се предаде а струва камара пари..така 4е гаранция никога няма 100%. Даже да вземеш и най-реномираното .
Гледам пьрвото сьстезание ще е нашенско тука в Мадан.
Успех и да не слизаш от подиума тая година
На един приятел на последното сьстезание на мадан едния билдщайн се предаде а струва камара пари..така 4е гаранция никога няма 100%. Даже да вземеш и най-реномираното .
Гледам пьрвото сьстезание ще е нашенско тука в Мадан.
Успех и да не слизаш от подиума тая година

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за пожеланията.Прав си че първото е МадаН 20-21 МАЙ мисля че беше.
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rado88_rz написа:Точно моето окачване от колегата "dокtora" го купих миналата година долу горе по това време задните амортисъори не са мраднали но предните изпуснаха и 2-та затова в момента съм на темата нещо правено а не заводско.ясно ми е че има и заводски но чесно казано не са ми по джоба а и спонсори няма .
Подозирам, че си взел окачване за писта, което обяснява защо си го тотализирал

мога да ти купя предните (комплект) ако решиш на лични.
РАСО
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
paco написа:rado88_rz написа:Точно моето окачване от колегата "dокtora" го купих миналата година долу горе по това време задните амортисъори не са мраднали но предните изпуснаха и 2-та затова в момента съм на темата нещо правено а не заводско.ясно ми е че има и заводски но чесно казано не са ми по джоба а и спонсори няма .
Подозирам, че си взел окачване за писта, което обяснява защо си го тотализиралАз съм доволен..много
РАСО
Пацо не се хаби. Кросаджиите не отдават големи средства за маркови окачвания. Лично наблюдение от доста кросови коли във Видин.
Дай на лични колко ще ми струва едно такова за 1-ката
- Vidol Nikolov
leonardo_vd написа:paco написа:rado88_rz написа:Точно моето окачване от колегата "dокtora" го купих миналата година долу горе по това време задните амортисъори не са мраднали но предните изпуснаха и 2-та затова в момента съм на темата нещо правено а не заводско.ясно ми е че има и заводски но чесно казано не са ми по джоба а и спонсори няма .
Подозирам, че си взел окачване за писта, което обяснява защо си го тотализиралАз съм доволен..много
РАСО
Пацо не се хаби. Кросаджиите не отдават големи средства за маркови окачвания. Лично наблюдение от доста кросови коли във Видин.
Дай на лични колко ще ми струва едно такова за 1-ката
Не отдават щото нямат средства ,не щото не им се дават !И не са кросаджий
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Братле то и аз нямам средства. Ама всеки според чергата си. Много мразя от публиката да се говори " Тоя се клати като Латвия"
Нищо лично, ама в рали кроса 80% от успеха е окачването.
Нищо лично, ама в рали кроса 80% от успеха е окачването.