п.п И да не си влагаш заплатата в него ей.... MONEYPIT

bbboiko2004 написа:Само 1 не мога да разбера, теми от този тип "какъв VW си взех" не бяха ли в офф-топика ? Тук не виждам никакъв тунинг. Съжалявам колега нямам за цел заяждане просто до тук си е чист спам, когато я започнеш да, но до тук дори не се дискутират някакви промени.
vankata__098 написа:bbboiko2004 написа:Само 1 не мога да разбера, теми от този тип "какъв VW си взех" не бяха ли в офф-топика ? Тук не виждам никакъв тунинг. Съжалявам колега нямам за цел заяждане просто до тук си е чист спам, когато я започнеш да, но до тук дори не се дискутират някакви промени.
значи колега това че момчетата ми честитят няма нищо лошо, но аз пуснах темата и отначалото съм писъл, че темата остава така до пролет и тогава започват промените! Надявам се, че си го прочел това , защото виждам, че си наблюдателен!!!!
maniaka написа:vankata__098 написа:bbboiko2004 написа:Само 1 не мога да разбера, теми от този тип "какъв VW си взех" не бяха ли в офф-топика ? Тук не виждам никакъв тунинг. Съжалявам колега нямам за цел заяждане просто до тук си е чист спам, когато я започнеш да, но до тук дори не се дискутират някакви промени.
значи колега това че момчетата ми честитят няма нищо лошо, но аз пуснах темата и отначалото съм писъл, че темата остава така до пролет и тогава започват промените! Надявам се, че си го прочел това , защото виждам, че си наблюдателен!!!!
A защо не си пусна темата пролетта като направиш нещо по колата?Кво общо с оптичен тунинг има това че си продал 2-та и си взел 4ка?
Speedy86 написа:А аз пък немога да разбера защо трябва веднага да се започва едно сране,явно я е пуснал сега за да събере идеи за пролетта,а знае ли се може и по рано да започне с колата,познавам Ванката мн добре и затова казвам всичко това.
П.П:Ванка извинявай за Спама.
vinixxx написа:ОФФ:![]()
Кви са ти впечетленията от плеяра???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта