Magnat Xpress 12... и какво стъпало :)

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
kilowat
Автомобил:
Двигател:

Re: Magnat Xpress 12... и какво стъпало :)

Мнениеот kilowat » Съб 15 яну 2011 1:32

здравейте! Относно усилвателите на Magnat бях много резервиран имах някой лев и си взех Ultra 2000 работи и до днес безпроблемно от ЗАЗ-а го прехвърлих на GOLF-a и продължава да си бачка само летото като прегрее започва да се гаси но става в колата АД така че за мен това е нормална защитна мярка :) сколачих си по чертежите на говорителя "сандъка" облепих го с кече както си му е реда стана перфектно доста време карах този "сандък" с говорител на Kenwood но беше на мой приятел и в един момент се наложи да му го върна.
Наближиха банкетите за коледа и нова година и реших да си взема един говорител на Magnat модел Xpress 12 ок., речено сторено забавих се малко с монтажа на говорителя защото имаше малко довършителни работи по кутията и стана така че коледа дойде ( става дума за коледата на 2010 ) и ме домързя да го монтирам.
малко преди нова година организирах събиране по повод ремонта на една наследственна къща но по закона на Мърфи се оказа че говорителя който съм купил "стържеше" а имам още два такива говорителя на мойте домашни тонколони нямат все още никакви проблвми и за това реших и за баскасата на колата да си купя същият след като установих тази работа отидох при търговеца от който съм го закупил и настоях да ми се смени ( беше 28-ми декември :banghead: ) но втори наличен говорител нямаше и се наложи да го оставя в магазина от където го бях купил след много обаждания по телефона ми казаха че говорителя "нямал проблеми" след като си го взех от магазина отидох в къщи но пак "същият филма" .
Въпросът ми към вас е този говорител може ли да се ремонтира от представителя от съответните специалисти и материали или трябва да се заменис нов в крайна сметка си купуваме параметри !
моля някой ако ги е имал тези "патила" да пише във форума доста ще ми помогне

Потребителски аватар
_NqKoI_
Автомобил: Golf 2
Двигател: ABF

Re: Magnat Xpress 12... и какво стъпало :)

Мнениеот _NqKoI_ » Съб 15 яну 2011 9:30

Говорителя колко ома е :) и ти в вас на колко го пускаш :) обикновено по домашните усилвятели е 8 ома или 16 а за колите по 4 ома или 2 ома :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”