От къде мога да купя гумичките под металните шапки на капака
От къде мога да купя гумичките под металните шапки на капака
От къде мога да купя гумичките под металните шапки на капака на клапаните(на капака има три като шпилки, има метални шапки и под тях са гумичките). Мотора е АФН, 1.9ТДИ, 110к.с. Имам леко сълзене на масло от адната гумичка. Намерих ги в Ауто +, но се продават комплект с гарнитурата на капака, цената е 45лв.
- Disturbed
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откъде да ги купя?
Щом имаш теч, съмнява ме да е само от гумичката, ако имаш възможност си вземи комплекта и си реши стабилно проблема.
То е много малко сълзене и е само от гумичките, защото го забърсвам редовно. По гарнитурата няма омаслено.
защо да даваш толкова пари за гумички сложи под старата гумичка някакъв силикон стягаш и си готов аз преди 2 години направих същото сложих само че някакъв черен силикон беше в тубичка като паста за зъби и вече 2 години нямам ядове
в авто плюс има силикон на виктор рейнц 4ерен много е ка4ествемmacrosito написа:От къде си го купил?
-
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен има същия проблем - на две от трите места сълзи леко!
От А1 Ауто си купих отделно гумичките - те са две тройки - едните са по малки и са по-надолу, а другите са по големи
и са точно под металните шапки, закоито говориш!(Едните гумички бяха 4,20 лева, а другите 4,80 лева)
Още не съм ги сменил, но мисля, че ако се сменят и по-долните и по-горните гумички,
би трябвало да се оправи проблема!
Ако не се оправи ще пробвам с този черния силикон!
Все пак обаче ако с този комплект, макар и 45 лева, ще се реши трайно и задълго проблема, може би си заслужава!?
От А1 Ауто си купих отделно гумичките - те са две тройки - едните са по малки и са по-надолу, а другите са по големи
и са точно под металните шапки, закоито говориш!(Едните гумички бяха 4,20 лева, а другите 4,80 лева)
Още не съм ги сменил, но мисля, че ако се сменят и по-долните и по-горните гумички,
би трябвало да се оправи проблема!
Ако не се оправи ще пробвам с този черния силикон!
Все пак обаче ако с този комплект, макар и 45 лева, ще се реши трайно и задълго проблема, може би си заслужава!?
Re: От къде мога да купя гумичките под металните шапки на капака
Две гумички ли са под металната шапка. Не съм я свалял.
- gencho84
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,мажи силикон и си свиркаи.Аз преди време си купих нови гумички и пак те4еше.мажи
С черния силикон и всичко е ОК
С черния силикон и всичко е ОК
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Точно днес и аз си сменях едната гумичка на капака на клапаните само,че на 1Z(едва ли имат някаква разлика). Купих си я от офисициалното представитеслтво на фв.Продават ги на бройка.Аз си вземах гимичка металната шайба над нея и над гайката оше една гумичка която ми липсаше за 11 лв.При теб само гумичката може би ще е 4-5 лв.За всеки случай сложих и малко силиконче
.

Върни се в “Дизелови агрегати”