Не съм вярвал че ще го кажа но ЕВАЛА на влахундерите!! Румъния: Купуват скъпия бензин с монети : В знак на протест срещу постоянно поскъпващите горива стотици шофьори зареждат бензин в съвсем малки количества - по десетина милилитра - и плащат с монети - 0.15 и 0.50 леи. Цялата статия: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3542811.
Кога и ние ще направим нещо подобно?
Ето как хората протестират срещу високите цени на горивата.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ето как хората протестират срещу високите цени на горивата.
amikus написа:Кога и ние ще направим нещо подобно?
Колега, това при нас няма да стане НИКОГА, защото не сме задружни!
Темата ще отиде в коша но както и да е!
п.п Иначе аз от както се помня близките 2 години зареждам бензин само на стотинки, било то по 1 лев или по 50 стотинки, и бензинджиите казват няма проблем, даже винетката си я взех само на стотинки mhihi Така че тряба да протестираме по-друг начин за да ни обърнат внимание! Например, да плащаме със по стотинки по 1, и 2 от жълтите :да:
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:Колега, това при нас няма да стане НИКОГА, защото не сме задружни!

Ако ще и с жълти стотинки да плащаме и да ливкаме по литар-два,пак няма да смъкнат цените,вчера отново ги вдигнаха btw 

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако сте отворили линка в едно малко каренце пише: Лукойл рязко вдигнаха цените......
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
дреме им на мобилните оператори, дреме им на бензиностанциите, дреме му на бат Бойко! мъка!
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Румъния поне им е хубаво горивото а тука хем скъпо,хем негодно.Аз лично утре като сипя ще платя с стотинки и ако ми се нацупи някоя кифла на касата ще я направя на пет пари.Ако трябва на 5 бензиностанции по 1 литър ще сипя че голфо с милилитри не върви 

най-некачественото общество на Балканите-това сме ние
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каквото и да направим нищо няма да променим.Може би ако не се зарежда това е единственото но и това няма да стане.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
kiko написа:най-некачественото общество на Балканите-това сме ние
Вярно... Боли, но е така...
Ама не търпяхме ли достатъчно, все се питам?

Няма ли да има 2-ри 10 Януари 97-ма, не е ли време, вече?

Нищо не ме учудва, щом и мангали от чистотата са имали чистото безумие да хвърлят пиратка в краката на бременната ми жена (6-ти месец)

Да чукна на дърво, че нищо й няма

Иначе, около мангала щеше да се върти поп и родата му да се черпи със жито, а аз щях да съм в следствие, и т.н.

Държава ли е, какво е?!?
Последна промяна от nosex на Съб 15 яну 2011 20:07, променено общо 2 пъти.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GARTNER написа:Каквото и да направим нищо няма да променим.Може би ако не се зарежда това е единственото но и това няма да стане.
Имайте предвид че форумите се следят от различни PR агенции и ако всеки един започне да зарежда по малко и да плаща с стотинки ще има ефект.Ако не да ги намалят поне да не ги вдигат още.Докато само се пише не е заплаха за тях но ако се предприемат някакви действия макар и символични като плащането с стотинки това мисля че ще има някакакъв възпиращ ефект.Всички новинарски сайтове се преглеждат всеки ден от PR агенции и новините които касаят дадена компания се превеждат и им се изпращат.И въпреки че на пръв поглед на големите фирми не им пука за простолюдието,не се подлъгвайте пука им иначе защо ще плащат на агенции които да следят за новини които ги касаят?
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
amikus написа:GARTNER написа:Каквото и да направим нищо няма да променим.Може би ако не се зарежда това е единственото но и това няма да стане.
Имайте предвид че форумите се следят от различни PR агенции и ако всеки един започне да зарежда по малко и да плаща с стотинки ще има ефект.Ако не да ги намалят поне да не ги вдигат още.Докато само се пише не е заплаха за тях но ако се предприемат някакви действия макар и символични като плащането с стотинки това мисля че ще има някакакъв възпиращ ефект.Всички новинарски сайтове се преглеждат всеки ден от PR агенции и новините които касаят дадена компания се превеждат и им се изпращат.И въпреки че на пръв поглед на големите фирми не им пука за простолюдието,не се подлъгвайте пука им иначе защо ще плащат на агенции които да следят за новини които ги касаят?
добре! ще зареждам със стотинки! ама до кога! колата харчи 15 нафта! всеки ден ли ще ходя за по 3 - лева!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
yori написа:
[/quote]
добре! ще зареждам със стотинки! ама до кога! колата харчи 15 нафта! всеки ден ли ще ходя за по 3 - лева![/quote]
Ем колега, аз примерно в пепелника винаги имам 20, 30 лева на стотинки и те са ми само за гориво! По принцип не съм стачкувал, но в повечето случай плащам със стотинки! Според мен това са "Мирни преговори" :screwy Ако има такива де :не: Но пак е някакво начало! Поне можем да пробваме! Ако нямаме стотинки можем примерно само 5 лева да сложим или да отидем да развалим от някъде!
Просто ако слагаме по-малко гориво, а не одиш слагаш 40 литра на един път! Като можеш да сложиш 30 пъти по по 2 литра в различни бензиностанции и ако го правим това всички, все ще се усетят че нещо не е както трябва, че хората вече не зареждат по цели резервоари! Дори и на газ, или мета, няма значение трябва да пробваме! От проба глава не боли няма къде повече да затъваме :banghead:
п.п Лично аз мисля после да отида и да сложа за 5 лева колкото да разкарам бинзинджията че и без това си нямат работа, макър и да ме псуват пойче от 5 лева не слагам!
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Aбе вие не разбрахте ли,че проблема ни е в заплатите а не в цените бе хора...Иначе,какво да правиш-монопол!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може и друго
слагаш за левче и плащаш с 100-200лв
като се съберем 20 човека така и ще ги оставим без дребни
после в близката банка или магазин да оедриш рестото на други 100-200лв и пак на бензиностанцията
докато сложа за 10лв. на ония ще им се завие свят да връщат 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”