аларма голф 4
- jorkin82
- Автомобил:
- Двигател:
аларма голф 4
колеги от днес колата ми неиска да се отклучва от дистанционното на клуча смених батерията но пак същата работа ако някои има идея на какво се далжи това моля да ми помогне.колата е голф 4 1,6.
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: аларма голф 4
може би иска препрограмиране на ключа
Колега при мен от време на време се появява този проблем,но когато ми го направи откюлчвам и заключвам с ключа пасажерската врата и дистанционното заработва.
- nesho_1983
- Автомобил:
- Двигател:
здрасти колега аз сьм момчето от ловеч дето взе сантамониката от мен, аз имах сьштият проблем и беше от модула вьв шофиорската врата
- jorkin82
- Автомобил:
- Двигател:
ами днес ходих при едни много добри момчета,и неможаха да го оправят,казаха ми че ще трябва друг клуч или поне друго дистанционно...а аз друг клуч нямам казах им че мога да намеря друго дистанционно дали ще стане така незнам...утре ще пробваме да обучат другото дистанционно или незнам там какво ще правят...според вас дали ще стане нещо.
- jorkin82
- Автомобил:
- Двигател:
нищо не стана компа даже не откривал модула 
Ако ще програмираш само дистанционно към алармата, може и без ВАГ-КОМ: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=2144459#p2144459
Ако трябва да програмираш и ампулата в ключа към имобилайзера, ще ти трябва ВАГ-КОМ.
Т.е. тук говорим за две различни неща: алармата е в комфорт-модула (адрес 46 на ВАГ-КОМ), а имобилайзера е в таблото (адрес 17 на ВАГ-КОМ). В сгъваемите ключове има 2 неща: предавател за управление на алармата и ампула за имобилайзера.
Проблем при връзването към таблото с ВАГ-КОМ (или друга програма) може да е USB->COM преобразувател, който не поддържа скорост на обмен 10400 бита/сек (а такава е тя за таблото). Такива са масовите с PL2303 чип.
Ако трябва да програмираш и ампулата в ключа към имобилайзера, ще ти трябва ВАГ-КОМ.
Т.е. тук говорим за две различни неща: алармата е в комфорт-модула (адрес 46 на ВАГ-КОМ), а имобилайзера е в таблото (адрес 17 на ВАГ-КОМ). В сгъваемите ключове има 2 неща: предавател за управление на алармата и ампула за имобилайзера.
Проблем при връзването към таблото с ВАГ-КОМ (или друга програма) може да е USB->COM преобразувател, който не поддържа скорост на обмен 10400 бита/сек (а такава е тя за таблото). Такива са масовите с PL2303 чип.
- nesho_1983
- Автомобил:
- Двигател:
щом не открива модула провери модула вьв шофиорската врата, ако той се е преебал сьсщо не открива комфорт модула, при мен беше така смених го и всичко се оправи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”