alfonco147gta1 написа:stefan4o написа:По ЕТКА излиза - 030 906 021К
bosch или digijet?
Digijet е типът на инжекциона а BOSCH е производител
alfonco147gta1 написа:stefan4o написа:По ЕТКА излиза - 030 906 021К
bosch или digijet?
Digijet е типът на инжекциона а BOSCH е производител
ji4kata написа:И аз до скоро бях с NZ оригиналния му номер на компа е 030 906 021А имам и снимка малко лоша но се разбира

alfonco147gta1 написа: или да си купувам термостат ?
TiL написа:За мененето на обороти може да е от дроселовата клапа. Черния пушек ако го вади при студен двигател е нормално...
alfonco147gta1 написа:колеги днес пак се заиграх с голфчето бях си поръчал от колега от форума компютър, ламбда сонда и картер, сложих ги и сега колата като я запаля студена мени оборотите 400-900 и след като се изфорсира ги дигна на 1100, леко врътнах делкото и оборотите спаднаха на 900 но и динамиката на колата се по промени стана малко по мудна, другото което се промени е че не пуши черно , но като я изпържа към 5000-6000 по пропушва и припуква...
п.с моят картер беше заваряван и течеше от заварката заради това го смених сега всико е ОК, като изклучим дребните пробмели, най вероятно трябва да и се направи една хубава центорвка и ще заспи....
вие как мислите?

alfonco147gta1 написа:колеги днес пак се заиграх с голфчето бях си поръчал от колега от форума компютър, ламбда сонда и картер, сложих ги и сега колата като я запаля студена мени оборотите 400-900 и след като се изфорсира ги дигна на 1100, леко врътнах делкото и оборотите спаднаха на 900 но и динамиката на колата се по промени стана малко по мудна, другото което се промени е че не пуши черно , но като я изпържа към 5000-6000 по пропушва и припуква...
п.с моят картер беше заваряван и течеше от заварката заради това го смених сега всико е ОК, като изклучим дребните пробмели, най вероятно трябва да и се направи една хубава центорвка и ще заспи....
вие как мислите?
rudoni написа:alfonco147gta1 написа:колеги днес пак се заиграх с голфчето бях си поръчал от колега от форума компютър, ламбда сонда и картер, сложих ги и сега колата като я запаля студена мени оборотите 400-900 и след като се изфорсира ги дигна на 1100, леко врътнах делкото и оборотите спаднаха на 900 но и динамиката на колата се по промени стана малко по мудна, другото което се промени е че не пуши черно , но като я изпържа към 5000-6000 по пропушва и припуква...
вие как мислите?
абе ,ние много мислим , но като чета вие какво правите?????????!!!!!!!!!!!! това е много опростен мотор ,но сложен за диагностика!писах да идеш в Герман при Мишо ,но не слушаш !? защо?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], PzKpfW и 74 госта