MKIII Vento Look-ORANGE-Ловеч-GTI EDITION
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Re: golf 3 към vento look-ЛОВЕЧ
Колега не е ли по-добре да боядисаш колата пролетта
Просто защото от тея камъчета предната броня ще ти стане мазало 
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
JoroKN написа:Колега не е ли по-добре да боядисаш колата пролеттаПросто защото от тея камъчета предната броня ще ти стане мазало
аз колата немисля да я карам зимата мойта приятелка има и тя голф 3 и ще караме него
http://www.vwclub.bg/forum/garage_vehicle.php?mode=view_vehicle&VID=3808
-
fbirumen
- Автомобил:
- Двигател:
да не замрази проекта
. Върви и снимай докаде са я докарали бояджиите. 
. Върви и снимай докаде са я докарали бояджиите. 
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
fbirumen написа:да не замрази проекта. Върви и снимай докаде са я докарали бояджиите.
утре ще ходя да видя
Последна промяна от VENISH_GOLF_3_GT на Пон 24 яну 2011 18:30, променено общо 1 път.
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Харесва ми , винаги съм смятал че венто лука е за разбирачи
Но мисля че със сток фаровеете ще е по добре , оная черната хела . Калниците сток ли ще остават ?
успех!
Но мисля че със сток фаровеете ще е по добре , оная черната хела . Калниците сток ли ще остават ?успех!
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
днес ходих да видя какво става с голфа бяха китнали веждите 
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това е за сега
Последна промяна от VENISH_GOLF_3_GT на Пон 24 яну 2011 18:28, променено общо 1 път.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Стегни ги малко тия младежи 
попадна и ти на майстори,колега
имай предвид,че не е хубаво да се китва колата и да се вади на вънка или по някакъв начин да се мокри кита понеже е хигроскопичен - поема малък процент влага и след като се пръсне шприца после влагата остава и един ден като я напече слънцето след като я боядисаш започват да избиват едни точици и става грапава на пипане,а после се лупят.аз имам един калник и една врата по този начин. колата се вкарва китва и пръска основа-шприц. после може да седи и до пролеттна навънка.
само го казвам ей така да знаете понеже аз страдах венъж,дано твоята не е вадят поне дори и когато не е работят.иначе ще стане страхотно след като си се хванал.ааа и веждите прасни течен парафин през задните стопове,ако още не си го направил
да запечати да не тръгне ръжда от вътре на вънка,иначе ще се очертае кита още след 2-3 мес. и на предните калници също.виждам че са нови
Поздрави
цвета е страхотен,мойте джанти са такъв цвят като на аватара.страшен е
имай предвид,че не е хубаво да се китва колата и да се вади на вънка или по някакъв начин да се мокри кита понеже е хигроскопичен - поема малък процент влага и след като се пръсне шприца после влагата остава и един ден като я напече слънцето след като я боядисаш започват да избиват едни точици и става грапава на пипане,а после се лупят.аз имам един калник и една врата по този начин. колата се вкарва китва и пръска основа-шприц. после може да седи и до пролеттна навънка.
само го казвам ей така да знаете понеже аз страдах венъж,дано твоята не е вадят поне дори и когато не е работят.иначе ще стане страхотно след като си се хванал.ааа и веждите прасни течен парафин през задните стопове,ако още не си го направил
да запечати да не тръгне ръжда от вътре на вънка,иначе ще се очертае кита още след 2-3 мес. и на предните калници също.виждам че са нови
Поздрави
цвета е страхотен,мойте джанти са такъв цвят като на аватара.страшен е
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
те навън не го изкарват
аз веждите ги грудирах от вътре по заварките и с тирте 9-ки на боди са намазани после мисля да загрея масло и грес и с пищов за шигре да напръскам дет мои
аз веждите ги грудирах от вътре по заварките и с тирте 9-ки на боди са намазани после мисля да загрея масло и грес и с пищов за шигре да напръскам дет мои
Последна промяна от VENISH_GOLF_3_GT на Пон 24 яну 2011 18:29, променено общо 1 път.
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Beco_ написа:цвета е страхотен,мойте джанти са такъв цвят като на аватара.страшен е
колега кои точно е цветъ на джантите
брат моя цвят е от Mobihell (не са най-готината марка,но поне е евтина -100гр 8-9лв) завършваше на 202,утре ще го проверя понеже кутийката я хвърлих,но ще го имаш....
добре си направил това със бодито.
доколкото знам и сеат имат едно оранжево, и нисан и фордовете,а сега гледам и някви шевролетчета, ще гледам да ти ги запиша всички възможни комбинаций да можеш да си избереш
добре си направил това със бодито.
доколкото знам и сеат имат едно оранжево, и нисан и фордовете,а сега гледам и някви шевролетчета, ще гледам да ти ги запиша всички възможни комбинаций да можеш да си избереш
Последна промяна от Beco_ на Пет 21 яну 2011 18:23, променено общо 1 път.
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
голфа е готов
де да беше той 
Последна промяна от VENISH_GOLF_3_GT на Съб 22 яну 2011 17:45, променено общо 2 пъти.
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Beco_ написа:а сега гледам и някви шевролетчета
аз сега съм се спрял на шерволет курвет