Жена -водач на МПС е като като негър скиор ... ;)

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Нед 16 юли 2006 8:17

няя се притесняваш приятел, то така ако ставаше всеки, който си чукне колата в някое дърво например на задна и после записвам номера на първата газка и го давам и казвам ей тоя ме подпря отзад и изчезна

wotson
Автомобил: vw touran
Двигател: BKD 2006
Контакти:

Мнениеот wotson » Нед 16 юли 2006 8:26

ако водача с полото зацтане на съшото място и викне кат и обясни как друг водач с пасат който е 4акал на сфетофара пред него рязко е тръгнал на зад вместо да тръгне напред и след като е видял какво е направил е избягал.
ето нонера на колата и .....напуснал ПТП се води виновен

wotson
Автомобил: vw touran
Двигател: BKD 2006
Контакти:

Мнениеот wotson » Нед 16 юли 2006 8:28

pakumba написа:няя се притесняваш приятел, то така ако ставаше всеки, който си чукне колата в някое дърво например на задна и после записвам номера на първата газка и го давам и казвам ей тоя ме подпря отзад и изчезна

става дума за ПТП което се е слу4ило и колкото и да му няма ни6то на пасата си ли4и 4ее ударен :wink: поне по пласмасовата броня

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Нед 16 юли 2006 11:13

ама колега, единствения начин това да стане е да има свидетели да потвърдят. иначе да кажем този с пасата отива вечерта пред някой блок, прас на задна някое поло/не е задължително/ същия цвят, записва номера и на сутринта застава някъде и казва еди кой си с еди кой си номер ме удари и забягна. не става така, не си мислете че куките вадят картофите с бомби. избяга ли някой от птп до час куките са в тях и го чакат.лек натиск и ще си кажеш истината вярвай ми, няма да искаш да ги моткаш:)

Потребителски аватар
passattorr
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот passattorr » Нед 16 юли 2006 11:35

Негър скиор има, Гана си има цял отбор mhihi

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Нед 16 юли 2006 13:18

Без протокол и свидетели няма начин да ти търсят наказателна отговорност!
Това, че са записали номера на колата не означава и не доказва нищо!
Мадамата с полото и нейния спътник са целяли само едно- да избягат (имайки в предвид вината си). :stumm
Това, което е трябвало да направи жена ти е просто да запише номера на полото и да извика КАТ- от там нататък дали виновника за ПТП-то ще чака или не- това си остава за негова сметка. Жена ти в случая е потърпевш...
Но, здраве да е! Каквото било- било! За напред ще знае...все пак дано не се налага, разбира се :wink:

P.S. Хубаво е да си промениш заглавието...не съвпада с темата :roll:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 16 юли 2006 13:22

Nadya_ написа:P.S. Хубаво е да си промениш заглавието...не съвпада с темата :roll:

и да оправи правописната грешка...

BMW_Power
Автомобил:
Двигател:

1

Мнениеот BMW_Power » Нед 16 юли 2006 17:15

Да може щото жена ти трябвало да викне КАТ да направат протокол за ПТП и нали се сещаш удар отзад кой е виновен + тва е избягал може и книжката да му земат ма женати не е от най уните

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 16 юли 2006 18:33

Благодаря колеги за отговорите. Аз не искам да търся на никого ( в този случай) никаква отговорност... просто бях озадачен от факта че виновния си е записвал номера а не обратното и тъй като не ми се е случвало да ме удрят се зачудих да не би да има някаква врътка и тук та по някакъв начин да гризна дръвцето аз Е сега вече може не ключалка , цялата тема да се затрие с чиста съвест от властимащите тук :)

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 16 юли 2006 18:57

passattorr написа:Негър скиор има, Гана си има цял отбор mhihi

И са на 1 во място / ама отзад напред/ :D

Колега грешката е на женати, че не се е обадила на КАТ веднага. И поне едни 100 лв да беше взела за нова боя на бронята.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”