Случката е такава :
Разбрахме се с един колега ( stefan8603 ) да направим бартер . Аз трябваше да му дам часовник , а тои касетофон . След дългият ни разговор по телефона се разбрахме на 12.01.2011 да му пратя часовника до София до офиса на Еконт в Студентски град . Пратих му го с условието , че аз ще поема разноските по транспорта на пратката която му пращам , след което тои ще си поеме разхода по неговата пратка която ще ми изпрати . Пратката тои я е получил на 13.01.2011 след което тои ми каза че ще може да ми прати касетофона чак на 17.01.2011 . Добре , съгласих се и изчаках до 17.01.2011 когато тои трябваше да прати касетофона както уж се бяхме рабрали по телефона . Днес обаче след 10:30 му се обаждам по телефона за да видя дали ще може да изпрати касетофона , или ще е във вторник . Да , обаче тои не вдигна телефона , нито ми се обади , а само ми писа съобщение , че няма да може да ми го прати , понеже братовчед му го бил дал на кякои си ...
След прочетеното , аз почнах да му се обаждам , но без успех . Звънях съм му над 15 пъти от Глобулският и Мтелският ми номер ( тои има и двата ) но на нито един от двата нито отговаря нито нищо . Пратих му два смс-а с мисълта , че поне ще отговори или ще даде някаква информация , тои само ми прати един смс със следният текст - " Колега , провери си форума " . Аз форума го бях вече проверил и прочел съобщението от него , а то беше " kolega mnogo sazelqvam no nqma da moga da ti go pratq poradi tova 4e bratov4et mi go e dal na nqkav negov priatel.mnogo sazelqvam 4e taka se polu4i. Изпратено на: 17 Яну 2011, 13:51 "
След като тои ми прати това съобщение , повече нито ми писа , нито нищо . Звънял съм му пак над 10 пъти и даваше сигнал свободно над 45 сек. след което автоматично се прекрати връзката . Пак му писах смс , но тои пак нито отговори нито нищо , единствено каза , че немогъл да разговаря , понеже бил на работа . Неможе да говори , а има време за да влезе във форума ?

Казва се Стефан Николов ( поне така твърдеше ) а никът с който влиза тук е " stefan8603 "
Надявам се , да ми се обади и да се разберем , защото това за мен са глупости които прави !
п.с. Преди да му пратя пратката , му казах , че искам да ги пратим едновременно , а тои ми каза , че за 30 лв. няма да се прави на някакъв си , понеже не обичал тези работи , и заяви , че е коректен и доверие може да му се има .
Незнам , но немога да отреча , че нямам и аз вина , а тя е , че не трябваше да се доверявам ! Така много от нас са пострадали , но нужно ли беше ?
След дъжд качулка , само искам да ви предупредя да бъдете внимателни и ако може да се промени ника на потребителя със съответният цвят който заслужава !!!
Благодаря за вниманието и внимавайте !!!