Понеже утре ще купувам спирачни дискове и накладки, че плачат за смяна а и Ваското ми каза какви, но аз да питам отново да не стане грешка.
Та Ваското ми препоръча да си взема вентилирани и така и ще направя, но намерих тази тема, та за това да ви помоля за кратко пояснение.
Само знам, че спирачните ми дискове трябва да са вентирилани - 139 мм, но гледам, че в Темата на буФка има и други характеристики...та ако можете да ме посъветвате какви по-точно да взема? Съвети за марка за дисковете и накладките също също бих приел /а ако споделите и ориентировъчни цени цена няма да имате/.При това и да препоръчате от къде, защото аз си мисля за Ауто Плюс.
Също така Ваското ми каза накладките ми да са различни, като за Голф 2... ама за по-точна и специфична информация отново да запитам... че да не взема нови консумативи ама за друга кола...
Благодаря ви предварително.
Спирачни дискове - от къде и какви?
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз понеже не разбирам за всяко нещо питам
кат гледам и ти така....
1. струвами се, че 139 мм дискове са малко малки
2. при мен аз се спрях на невентилирани, защото колата е само 60 коня и карам предимно извънградско, а и от финансова гледна точка....но ако разполагах с повече пари щях да си зема вентилирани (то пари има още, ама кой знае колко неща ще ми намери Васко кат му ида на гости).
3. Дисковете по препоръка на Ваското са ми Brembo (а и общо взето всички мнения които изчетох се изказаха за Брембо), за накладките обаче реших да взема АТЕ, а не ТЕКСТАР...макар че в магазина и АТЕ и ТЕКСТАР ми бяха на една цена

1. струвами се, че 139 мм дискове са малко малки

2. при мен аз се спрях на невентилирани, защото колата е само 60 коня и карам предимно извънградско, а и от финансова гледна точка....но ако разполагах с повече пари щях да си зема вентилирани (то пари има още, ама кой знае колко неща ще ми намери Васко кат му ида на гости).
3. Дисковете по препоръка на Ваското са ми Brembo (а и общо взето всички мнения които изчетох се изказаха за Брембо), за накладките обаче реших да взема АТЕ, а не ТЕКСТАР...макар че в магазина и АТЕ и ТЕКСТАР ми бяха на една цена
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 19:59, променено общо 1 път.
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 19:59, променено общо 1 път.
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми аз немога да ти коментирам другите характеристики....щото не разбирам. знам само, че вентилираните дискове са по дебели и затова се слага по тънка накладка....аз не съм гледал други размери освен тея 239мм и 12мм дебелина, даже се обаждах на фирмата от която ги купих да проверат правилните ли са, продиктувах им там едни номера (цу цвай и цу драй
...как само звучи) от брийфа и те ми намират правилните дискове и накладки и ми ги пратиха...и тва беше

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”