Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./

Мнениеот Black-White » Пон 17 яну 2011 11:06

radotom написа:
Black-White написа:Колеги някой да продава (или да знае да се продава) голф 2.

Аз знам, Димо, но още не см го видял лично, за да описвам.
Ако не ти пречи да идеш на сляпо- драсни едно ЛС да ти дам телефон на човека ;)

benzino написа:Мисля си за поне 3 неща... Първото, че си челосал голфа :horror:

Не го е челосал, ве! :012:
Просто буталата са се развъртели толкова яко, че са се отбелязали на капака отдолу :063:

mhihi mhihi
Спокойно Саше,голфУ е наред (или поне така се надявам),ще видим какво ще му се сложи той бая време седи вече и нищо не му се случва та малко промени трябват.

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Пон 17 яну 2011 12:54

Пфууу... :uuoooh: mhihi

Потребителски аватар
benzino

Мнениеот benzino » Вто 18 яну 2011 0:58

Ех тая пловдивкса младеж бе... Види няк'ъв радиатор да стърчи изпод бронята и започва да се напъва :beat_butt2 mhihi

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Вто 18 яну 2011 6:51

benzino написа:Ех тая пловдивкса младеж бе... Види няк'ъв радиатор да стърчи изпод бронята и започва да се напъва :beat_butt2 mhihi

а не знаят,че това ти е радятора за парното,а колата ти е болна (и киха) и затова трябва да се топли ... :banana mhihi mhihi

Потребителски аватар
puredevotion
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот puredevotion » Вто 18 яну 2011 20:35

Black-White написа:
radotom написа:
Black-White написа:Колеги някой да продава (или да знае да се продава) голф 2.

Аз знам, Димо, но още не см го видял лично, за да описвам.
Ако не ти пречи да идеш на сляпо- драсни едно ЛС да ти дам телефон на човека ;)

benzino написа:Мисля си за поне 3 неща... Първото, че си челосал голфа :horror:

Не го е челосал, ве! :012:
Просто буталата са се развъртели толкова яко, че са се отбелязали на капака отдолу :063:

mhihi mhihi
Спокойно Саше,голфУ е наред (или поне така се надявам),ще видим какво ще му се сложи той бая време седи вече и нищо не му се случва та малко промени трябват.

Диме да не е за това дето си говорихме с тебе на работата ти :mrgreen:

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Вто 18 яну 2011 21:30

Димо, беше ли при майстора да види инДЖекциона ?

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Сря 19 яну 2011 6:59

колеги, а на някой да му се намира някой капак за 3ка... ,4е димо ми се похвали 4е бил мн добър в ратттт-а и щял и моя да направи :) mhihi mhihi mhihi :screwy саше, нещо ти настинала колата и аз съм болен да ми я докараш 4е да не се разболееш и ти :) клип4е не си снимал или аз незнам и снимки няма само 2 съм видял.
стопли ли се при вас може ли да се кара ве4е с летни гуми :) верно ли ви станал по скъп бензина...:)
димо нещо се хвали 4е по4нал да си 4ифтосва клапаните и сега станали 16, ама верно ли тва?! искам и аз да разбера как става, 4е искам мойте да станат 48... mhihi mhihi mhihi mhihi :)

Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pro » Сря 19 яну 2011 18:05

някои да има навигация :?: да ми услужи до поеделник че утре заминавам за италия

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Сря 19 яну 2011 19:21

chefo_ написа:колеги, а на някой да му се намира някой капак за 3ка... ,4е димо ми се похвали 4е бил мн добър в ратттт-а и щял и моя да направи :) mhihi mhihi mhihi :screwy саше, нещо ти настинала колата и аз съм болен да ми я докараш 4е да не се разболееш и ти :) клип4е не си снимал или аз незнам и снимки няма само 2 съм видял.
стопли ли се при вас може ли да се кара ве4е с летни гуми :) верно ли ви станал по скъп бензина...:)
димо нещо се хвали 4е по4нал да си 4ифтосва клапаните и сега станали 16, ама верно ли тва?! искам и аз да разбера как става, 4е искам мойте да станат 48... mhihi mhihi mhihi mhihi :)

хммм Чефии,Чефи не си казал не сме ти го тръкнали капака,на Сашко полото не се гледа то само се слуша.... а твоята... хммм мисля да я оставя без коментар,бензина гадните копелета го направиха 2,35(обикновенния) и 2,62(100 октана) ама има надежда тая вечер да го свалят 3 ст. :banana земи си ела да видиш нещата на живо как стават :beat_butt2

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Чет 20 яну 2011 8:41

мн се дуеш и ще ядеш пердах.на сашето полото може и него да опердашим.да мине време :)при нас брнза е 1,29 обикновения демек около 2,50 в бг валута :) моя капак нема да търкаш... тва да ти не е пи...ка я! :) :) :) ке купим един за 20 30 леа нема ли некой да даде.:) и афтър купи ли ми ве4е...ина4е нема да излизам с теб :)
и една забелржка към братята от стамболийски!АВЕ ВИЕ ЩО СИ НЕ КУПИТЕ ЕДНА НАВИГАЦИЯ НА ВСЯКА СТРАНИЦА ИСКАТЕ ДА вИ ДАВАТ.ДАЙТЕ МИ 2О ЛЕВА И ДА ВИ КУПЯ ЕДНА ОТ ТУК.приемам поръ4ки има том том за 9 еуро и гармин за 3о 4о с неустановен произход,но работещи и с вси4ки пособия :)от братята роми...:) с с с :) :) :) :) сори за шрифта не се карам:)

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 20 яну 2011 15:55

Някой да пътува Смолян-Чепеларе-Пловдив днес, утре или неделя-понеделник ??

Потребителски аватар
benzino

Мнениеот benzino » Чет 20 яну 2011 16:45

nero написа:Някой да пътува Смолян-Чепеларе-Пловдив днес, утре или неделя-понеделник ??

В неделя ще ходя до Смолян, но ще се връщам същия ден. С какво да помогна?

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 20 яну 2011 17:10

benzino написа:
nero написа:Някой да пътува Смолян-Чепеларе-Пловдив днес, утре или неделя-понеделник ??

В неделя ще ходя до Смолян, но ще се връщам същия ден. С какво да помогна?

имаш ЛС

Потребителски аватар
joroaleks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joroaleks » Нед 23 яну 2011 1:16

Здравейте... Днес имах неприятна среща с бяла Астра, двама доста любезни полицаи и един радар "доста очукан " ... Tа въпросът ми е имате ли представа като ви засекат с 79км при допустими 50км горе долу в какъв диапазон да се подготвя за щетите върху талона и портфейлът ми някой ако е наясно нека каже ... доста се порових из нета ама немога да намеря новите промени в закона ... първия ми акт който ми пишат за превишена скорост :horror: :horror: :horror:
Винаги има първи път ....... :banghead:

Последна промяна от joroaleks на Нед 23 яну 2011 12:42, променено общо 1 път.

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Нед 23 яну 2011 3:06

joroaleks написа:Здравейте... Днес имах неприятна среща с бяла Астра, двама доста любезни полицай и един радар "доста учукан " ... Tа въпросът ми е имате ли представа като ви засекат с 79км при допустими 50км горе долу в какъв диапазон да се подготвя за щетите върху талона и портфейлът ми някой ако е наясно нека каже ... доста се порових из нета ама немога да намера новите промени в закона ... първия ми акт който ми пишат за превишена скорост :horror: :horror: :horror:
Винаги има първи път ....... :banghead:

100 лева + 4 точки е наказанието за превишаване в диапазона от 21 до 30 км/ч в населено място и 2-3-4 ходения до КАТ докато ти излезне НП. Дотогава се кара с книжка и акт(вместо с книжка и талон). Като изтече един месец откакто са ти писали акта трябва да си минал да си вземеш НП и съответно ако не е излезнало ти удължават акта с един мърляв печат + подпис. Съответно се удължава N пъти докато излезне прословутото постановление. Като го вземеш имаш още един месец да се наканиш да го платиш и да си вземеш талона.

Все пак обжалвай, имаш 7-дневен срок да подадеш възраженията си, аз вече съм надъхан и си ходя с извадки от закона и при следващото ми спиране ще искам абсолютно всички стикери за прегледи на радара, щото ако не е минал Метрология показанието могат да си го заврЪт в ....

Върни се в “Организационен”