Затъмняване на стопове...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Затъмняване на стопове...
Meglioto го знам обезмаслител => мога ли примерно със сешуар да го нагрея и направо ли да го пръскам спрея 

- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
hinev написа:Meglioto го знам обезмаслител => мога ли примерно със сешуар да го нагрея и направо ли да го пръскам спрея
Със сешоар нагряваш само фолиото. След отлепяне на фолиото-напръскваш лепилото, което е останало. Меглоито да, обезмаслител е, но вреди на лепилните слоеве, затова старателно се изчиства от детайлите, които след това ще се боядисват или лепят. Спази това правило, инъче ще береш големи ядове. Ако имаш други въпроси, дай на ЛС, че май не ни е мястото тук да обсъждаме и може да ни

- chavdar123
- Автомобил:
- Двигател:
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Имам червено и черно фолио за затъмняване на стопове мигачи и фарове.Приема всякакви форми като се нагрее.Който иска ЛС 

- bigmiro
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
Ако иска някой тъмни стопове, аз моите му ги давам без пари, стига да ми даде здрави такива светли.Колата е Б5 98г комби.Имам и решетка без емблема и нея разменям за такава със инициалите на VW. И стоповете и решетката са си напълно здрави.Просто не ми харесват.
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
С фолио. Май ше мирясам накрая с тия стопове...
Динко,

Динко,

- dinkonikolaev
Хехеххе супер са станали

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги не ги тъмнете много! Защото на полицаите не им се нрави много.На мен така ми се наложи да ги очистя от затъмняването.Защото на баща ми му направили забележа че не се вижда и били много тъмни да ги очисти.
Инъче пак са си тъмнички ама не много 

- dinkonikolaev
Че те като са затъмнени с трансперантно фолио или спрей да се губи 10% от светлината и не вярвам да се заяжат.От 3 години съм с тъмни стопове никога не са ми правили забележка че са тъмни и не се вижда през тях.Ако е затъмнявано с нещо друго тогава вече може и да се заядат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това със затъмняването на стоповете е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ поради факта че ако ги направите прекалено тъмни в мъглата нищо се не види
а лятото когато слънчето блести е още по-зле и някой може да ти отвори багажника
а лятото когато слънчето блести е още по-зле и някой може да ти отвори багажника
Колеги и аз се разписах миналия ден,обаче малко прекалих със спрейчето 
Пръснах си оригиналните фабрично потъмнени стопове Хелла с по 3 ръце на стоп
Исках наййййй-черното черно и го получих
Та сега трябва да си търся по-силни крушки че габаритите през деня на слънце почти не се виждат
Търсих доста и намерих 10 ватови а старите ми бяха 5.Ако някой знае къде има по силни нека да споделя че....

Пръснах си оригиналните фабрично потъмнени стопове Хелла с по 3 ръце на стоп

Исках наййййй-черното черно и го получих

Та сега трябва да си търся по-силни крушки че габаритите през деня на слънце почти не се виждат

Търсих доста и намерих 10 ватови а старите ми бяха 5.Ако някой знае къде има по силни нека да споделя че....

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Ivan_GT написа:Колеги и аз се разписах миналия ден,обаче малко прекалих със спрейчето
Пръснах си оригиналните фабрично потъмнени стопове Хелла с по 3 ръце на стоп![]()
Исках наййййй-черното черно и го получих![]()
Та сега трябва да си търся по-силни крушки че габаритите през деня на слънце почти не се виждат![]()
Търсих доста и намерих 10 ватови а старите ми бяха 5.Ако някой знае къде има по силни нека да споделя че....![]()
Сложи си 21 ватови, малко се разширява отвора на стопа и става