Светлина на задния ред седалки в Мк2 ? Възможно е...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Светлина на задния ред седалки в Мк2 ? Възможно е...
Аз мисля да си сложа луничка на мястото на плафона 

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Да един колега от форума си сложи от тия крушки луна и каза направо в купето вечерта ставало ден.Но не ми е ясно какво представлява тази крушка.Някой може ли да ми покаже снимка на тази луна 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Diesel_ написа:Да един колега от форума си сложи от тия крушки луна и каза направо в купето вечерта ставало ден.Но не ми е ясно какво представлява тази крушка.Някой може ли да ми покаже снимка на тази луна
До няколко дена ще ти покажа.Аз ще слагам такава която ще се движи на ляво и дясно зада може десния пасъжер да чете вечер вестници

При мен е по-лесно, защотото съм с стария плавон на моделите от 87 година.Съответно няма да се налага да измислям ключ.Дълбочината ми е 35 мм и е идеална за моята идея.Само трябв да подбера кожа за да тапицирам и да бъде добре изпипано.

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
checheneca написа:Golf_Diesel_ написа:Да един колега от форума си сложи от тия крушки луна и каза направо в купето вечерта ставало ден.Но не ми е ясно какво представлява тази крушка.Някой може ли да ми покаже снимка на тази луна
До няколко дена ще ти покажа.Аз ще слагам такава която ще се движи на ляво и дясно зада може десния пасъжер да чете вечер вестници...
При мен е по-лесно, защотото съм с стария плавон на моделите от 87 година.Съответно няма да се налага да измислям ключ.Дълбочината ми е 35 мм и е идеална за моята идея.Само трябв да подбера кожа за да тапицирам и да бъде добре изпипано.
Ето и обещаните снимки : viewtopic.php?f=11&t=133683&p=1650783#p1650783
Идеята и темата ми харесаха много, браво на колегата Стефанчо, намирам изпълнението за много семпло и ненатрапчиво по интериора на колата.
Много добре
Много добре

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Ето и при мен как станаха.За в момента са вързани към задния плафон но мисля да пусна и кабели към предния малък плафон+2 диода за да не се връща напрежението.Пък трябва и да им сложа диодни крушчици.Плафончетата са от голф3