Бисери от форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Re: Бисери от форума

Мнениеот pacoboy » Вто 18 яну 2011 0:22

kozka84 написа:Ми нз. ко да кажа!
Само,че повече няма да пиша тука!
Ицоицо!Признавам , 4е ме изуми не смятах че си тук само да избиваш комплекси!Обаче явно пишката ти е голяма колкото пламъка на 1вата ми клетка!И ето на комплексар
:P

И ответен удар :duel

icoico написа:Виждам проявяваш интерес и към измерване на други обекти.Отговорът ми е твърдо НйЕ :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

:applause: :bowdown :bowdown

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 18 яну 2011 6:39

Заглавие: Re: FUN Публикувано на: Пон Яну 17, 2011 9:30 pm
B1ZzZ написа:

ето нещо с мое участие :applause: :applause: :applause: :applause: mhihi :screwy

Ново мнение Заглавие: Re: Кой, какво видял в "нета" Публикувано на: Пон Яну 17, 2011 9:36 pm
B1ZzZ написа: готяно

Може би страда от липса на внимание. Някой веднага да му обърне!

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Вто 18 яну 2011 21:37

Golf3 GTI написа:...търся отварялката на джапката на голф 3

:063: :063: :063:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 19 яну 2011 16:20

тема: Двигатели wv

vasstop написа:Няма такава марка 'WV'

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Чет 20 яну 2011 9:42

k1xkc написа:Здравейте :)

искам да ви попитам няколко въпроси имам пасат ц3 Б6 2.0тди 2006 година 140кс.

Как мога да си сменя на пасата габъритите?
Трябва ли цялата броня да сваля за да мога да си сменя габъритните крушки?
И може ли да си сложа от гъбаритните крушки лед с по няколко малки крушки по тях без да ми свети бордовия компютър? ето един пример http://www.dek.bg/caraudio/Images/acc/xen-003.jpg (не съм сигорен че са точно тези но един приятел ми поръча едни крушки за които дадох 25лв. не знам дали са качествени тези?

благодаря ви предварително :)
поздрав
К1Х

Та сега гъбарит ли е габърит ли е.. или може би гъбърит :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 20 яну 2011 12:01

escrime написа:Познат наби лошо един цветнокож така в задръстване. Оня иска да му мие стъклата, но моя човек отказва. В резултат бай Манго му наплюл колата. Съдбоносна грешка... mhihi

аууу много се хилих... mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 20 яну 2011 22:10

hooligans написа:Като бях по малък спънах нарочно един сляп (дебел и вонящ на възраст) който обикаляше по трамвайте, повечето от вас са го виждали.
Та като го спънах, му се извиних и му казах, че без да искал съм го спънал.

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Пет 21 яну 2011 0:31

Rabbit_TDI написа:
boby09834 написа:мнение за да се сложи газов инжекцион на бензина 1.6 ? добра идея ли е , някой карал ли е ?

Не е.Газта е по-евтина на литър ,от там на 100 км..Ще спестиш от гориво,ще ти останат пари ,ще ги вкараш в алкохол/наркотици и ще си провалиш живота.По-добре си караи на бензин.

mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Пет 21 яну 2011 20:29

stan4o_mc написа:Качваш двата автомобила на дино за да разбереш кой с каква мощност и въртящ момент разполага. Намираш предавателните числа на скоростните кутии и дифовете, добавяш и сметките от цолажа на колелата. После намираш коефициента на сцепление на гумите към конкретната настилка при конкретна ширина и налягане, смяташ килограмите на колите + тези на шофьорите, температура на въздуха. След като събереш данните определяш по кривите от диното кое как ще се развива при посочените условия. После добавяш челното съпротивление + посоката на вятъра и определяш при каква скорост (ако вятъра не смени посоката) какъв напор ще дава. Набелязваш дължина на трасето или желана крайна скорост и смяташ.

А нещо като за нормални хора... mhihi

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Пет 21 яну 2011 21:45

тема в продава:
N1P0 написа:Продавам Температурен датчик с номер 078 919 501 c на 1 месец. Некадърниците от магазина ми го продадоха и се оказа, че не е за мойта кола :banghead:

Цена: 20лв.

София

0895 650714

отговор в темата :Mr Green Fun

danielmihov написа:Драги Колего, звънях на този номер 078 919 501 но ми дава грешка при свързването.Звънях да питам дали тоз датчик ще стане за Passat b3,защото ми се струва че парното не работи нормално.Задавам на въртока позиция - топлина,но оставам с празни надежди и тялото ми истива бавно.Ходих на майсторче но май то беше истинало,защото ми напълни главата с страховити мисли от сорта на -крива джанта(обяснение -въздуха се завихрял и охлаждал парното),тампон на макферсона(обяснение - наклон на колата и въздуха се завихрял и охлаждал парното).жилата на скоростния лост-(разхлабили са се и става течение което води до това,че въздуха се завихрял и охлаждал парното.перките на вентилатора били с изместена геометрия което водело до това ,че въздуха се завихрял и охлаждал парното.И последното най-сериозно което на мен ми звучи най правдоподобно е контролен модул на температурния датчик за елктронната система за ниското налягане за топлия въздух.Та затова сега търся този датчик.Коледа е стават чудеса а на номера на датчика никои не дига.
Няма надежда за топлина....... death

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пет 21 яну 2011 23:07

ludiq1918 написа:
Един написа:2010 сме - по-добре Голф 1 да търси

Я пак кажи коя година сме :063: mhihi

Миналото хилядолетие,миналият век,Нова година отдавна мина :063:

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пет 21 яну 2011 23:59

fox_vt написа:Преди време се бях закачил към местния Видеосат горе от сплитера на нашия вход до смених от 3ка на 4 ка и кабела през отдушника на тоалетната към двата ми телевизора.Това трябваше да бъде временно докато събера пари за включване към Булсат,а човека който ми го предложи това ми даде един безценен съвет-да вържа кабела здраво след като влезе у дома.И един ден след като се бях "откачил" поради проверка на съседния вход после проявих престъпна небрежност при завиването на едната гайка на сплитера и от мързел да я развия и завия наново я оставих така.След 2 дена кабела срязан и видях ползата от безценния съвет заради неписаното правило на наще техници-кат набарат авантажия да дърпат кабела докато изкарат всички телевизори през отдушника scare .Да ама баща им да ней глупав кабела на моряшки възел около водомера ше дърпаш ама целия язовир Йовковци треа издърпаш mhihi mhihi .Е минах после на Булсата де :mrgreen:

Това изказване е за категорията "Малоумие от форума", но поради липса на такава го пускам тук. Че крал - крал е, ама и как хубаво се е похвалил :screwy

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Съб 22 яну 2011 0:03

hooligans написа:закопчавам го и си го слагам на челото, като видя полицаи си го слагам нормално и като ги отмина пак на челото.

Добре,ч`е не си го слагаш през оч`ите,ч`е ще прегазиш някой. :063:

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Съб 22 яну 2011 1:35

Бате не се нервирай,пий една водичка успокой се и си легни на топло Остави ги да си мислят каквото искат Може би завиждат,че си станал голфаджия Дреме ти на половера,карай си звяра и късай тия руснаци с по 1.2 мотор къде бучат
.

Руснаците :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 22 яну 2011 8:36

Домашното животно според
Bobi_S13 написа:жена! Тя ще ти доведе тъща, която може да я затвориш в клетката. Обаче проблема е, че не става за галене тая тъща, а жената като се катери по тебе може и да хапе. Ако се мазниш на тъщата, докато се разхожда из вас, тя ще чисти, готви, пере, глади и простира. Също така ако глезиш малкото на животното наречено тъща, няма да те хапе, ами ще те обича, и съответно "уважава" нон-стоп.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”