Здравейте колеги !
От 5 - 6 месеца карам голф 5 - 2.00 тди 140 к.с. ,преди около месец ми направи проблем с волана, спирам и го гася за около 5 мин. след като се качих и го запалих нямаше хидравлика , т.е. воланът ми се беше втвърдил.чудих се какво да направя и ми казоха че е по електричен път хидравлика и извадих клемите на акумулатора изчаках около 4-5 мин. и ги сложих и всичко се оправи. До преди 2 дни , отново същата ситуация , само че този път изваждането на клемите не помага и колата си стой без хидравлика.Качвах я на диагностики ит.н. всичко е наред.Ако някои знае или може да помогне с нещо ще съм мн благодарен !!!
Проблем с хидравликата на Голф 5 ????
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с хидравликата на Голф 5 ????
Потърси разбиращи майстори,ако искаш мога да ти дам тел. в Раднево на доста добри. 
-
freedom
- Автомобил:
- Двигател:
супер ако знаеш някои , ще съм ти много благодарен колега
Имам същия прблем.Волана почти не може да се върти.Пиши ако си намерил решение.
-
cobra_11
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 5 е с електро-механична рейка . Без Ваг-ком няма да стане .
-
freedom
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте колеги !
та отностно темата за хидравликата . моля най напред да ме извините защото не съм много технически грамотен и ще ви кажа това което разбрах до момента с мои думи
.
значи хидравликата е изцяло електронна , и се намира вътре или на кормилната рейка (на можах да разбера точно на кое от двете места ) , лошото е 4е не се ппродава само блока за управление а е заедно с рейката . лошото е че хората при които ходих до сега не са отремонтирвали подобно нешщо на такава кола и незнаят дали схте може да се смени само това управление евентуално ако аз си купя него като втора употреба да кажем , но ако се налойи и това ще пробваме .специално за моя проблем се оказа че може би някъде преди хидравликата я има някое реле , потенциометър или някои кабел който ми прави проблеми , защото в един момент хидравликата ми отново се оправи и ние не можахме да разберем как .те първа ще разглобяваме и ще търсим проблема къде точно е и какво трябва да се направи . най лошото е че и в двата случея и без хидравлика и с хидравлика когато я закачихме на програмата не ни допускаше във хидравликата и от там съдим че е нешо с кабелите или тези неша който споменах по горе .те първа ще я гледаме и ако имам нова информация ще пиша .а между временно ако някой от вас разбере нещо нека пише . също така ако някои знае цени на реика за голф 5 или само на блока на управлението нека пише.
та отностно темата за хидравликата . моля най напред да ме извините защото не съм много технически грамотен и ще ви кажа това което разбрах до момента с мои думи
значи хидравликата е изцяло електронна , и се намира вътре или на кормилната рейка (на можах да разбера точно на кое от двете места ) , лошото е 4е не се ппродава само блока за управление а е заедно с рейката . лошото е че хората при които ходих до сега не са отремонтирвали подобно нешщо на такава кола и незнаят дали схте може да се смени само това управление евентуално ако аз си купя него като втора употреба да кажем , но ако се налойи и това ще пробваме .специално за моя проблем се оказа че може би някъде преди хидравликата я има някое реле , потенциометър или някои кабел който ми прави проблеми , защото в един момент хидравликата ми отново се оправи и ние не можахме да разберем как .те първа ще разглобяваме и ще търсим проблема къде точно е и какво трябва да се направи . най лошото е че и в двата случея и без хидравлика и с хидравлика когато я закачихме на програмата не ни допускаше във хидравликата и от там съдим че е нешо с кабелите или тези неша който споменах по горе .те първа ще я гледаме и ако имам нова информация ще пиша .а между временно ако някой от вас разбере нещо нека пише . също така ако някои знае цени на реика за голф 5 или само на блока на управлението нека пише.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
цени на рейка за Голф 5...бях чул само... 4 зведички ма в $ .
-
tstst
- Автомобил:
- Двигател:
Това мисля че ще е полезно за всички с проблема хидравлични и електрически рейки.ако имате проблеми с електрическите рейки в Раднево се ремонтират,момчетата са пекани ,ако провлема е неотстраним простото казват какво е положението.Не съм чувал другаде да извършват такива ремонти.Който се интересува може да се консултира с тях по телефона ,той е 0887501852 , имат и страница www.hidravlichnireiki.info
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”