имиграция в канада

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
kombi tdi
Автомобил:
Двигател:

имиграция в канада

Мнениеот kombi tdi » Сря 19 яну 2011 21:12

знае ли някой как става редът за легална имиграция в канада,има ли зелена карта и за там

Потребителски аватар
turrisi
Автомобил: AUDI
Двигател:

Re: имиграция в канада

Мнениеот turrisi » Сря 19 яну 2011 21:14

http://www.bgcanada.com/portal/ ......от 2 год.не съм влизал понеже ни отрязаха.......един съвет ....не лъжи!!!!!!!

Потребителски аватар
turrisi
Двигател:

Мнениеот turrisi » Сря 19 яну 2011 21:22

пробвай с френски....по лесно ги пускат ...до нашето интервю не беше скъсан никой....дица на интервюто недей да водиш...не ги интересуват ......и на интервюто СЕ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ОТ ТИТУЛЯРА....

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Сря 19 яну 2011 21:24

Не работи линка.

Потребителски аватар
turrisi
Двигател:

Мнениеот turrisi » Сря 19 яну 2011 21:39

пишете само ........bgcanada.......и ентер....одеве така го написах и после го копирах....извинете ме...не съм го проверил после дали тръгва така от поста :(

kombi tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kombi tdi » Сря 19 яну 2011 21:41

turrisi написа:пробвай с френски....по лесно ги пускат ...до нашето интервю не беше скъсан никой....дица на интервюто недей да водиш...не ги интересуват ......и на интервюто СЕ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ОТ ТИТУЛЯРА....

да но френски не знам,грам с английският съм добре даже много добре,няма да ги лъжа естественно,но не те разбрах как само от титуляра се интересуват

Потребителски аватар
turrisi
Двигател:

Мнениеот turrisi » Сря 19 яну 2011 21:42

след малко съм тука ...малкиа да заспи и ако някой иска по подробно за моя път до като ни скъсаха да знае...ще пиша!!!

kombi tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kombi tdi » Сря 19 яну 2011 21:55

пиши да видим какво трябва че в тая държава не се издържа вече :banghead:

Потребителски аватар
turrisi
Двигател:

Мнениеот turrisi » Сря 19 яну 2011 22:25

така...да кажа че 2 год.вече не се интересувам понеже на интервюто ни скъсаха и чакам да минат поне 4-5 год.пак да опитам....линка или сайта ли там каквото и да е...трябва да го погледна но сега като влязох имаше горе доло нови мниния.....там всичко ще намериш....от каде да пратиш документите за разглеждане до заминаване!!! Поне за страна добре сте се запътили....та....почваш с 3 бона някъде...поне тогава така беше...значи имат точкова система за да покриеш норматива за да можеш да кандидатсваш...в саита има мнениа и примерни бланки....купуваш принтер и вадиш всички документации от там понеже в книжарница такова животно нема(документацията)...попълваш БЕЗ ДА ЛЪЖЕШ....пример...учителката ми по френски доиде в къщи за да превежда някой неща и тя ....аз ще ви помогна да ги попълните...да ама ми го заби 4-тит...написа че знам англииски 4 ниво..аз знам само f..k off..френски 8 ниво...а незнам бъкел...което е ГОЛЯМА ГРЕШКА...пиши каквото знаеш..на интервюто има преводач!!!!! и така пуснахме документите до АВСТРИЯ...тука нямат консулство...това към 1300 леви такса е това за кандидатстване...пращаш вътре...актуални снимки до 6 месеца..на теб деца жена и т.н.имаше някакви копия от нещо ама ????...бордерото и на всичко отгоре при провал....по една студена:))))...после чакаш а през това време тичаш по уроци че незнаеш как да и кажеш на канадката на интервюто как се казваш(може да пишеш че незнаеш и една дума)минавали са и така.ходил съм 6 месеца...таман взех да си поговорвам аха аха и един ден бррр кои е ...и от там на француски....на 30 май на интервю....дават ти 2 дати после ме пита ако не съм готов---октомври...викам квот ше става ше става и...то стана ...още съм тука....май почвам много детаилно...ако някои има конкретен въпрос....с удоволствие...

Потребителски аватар
turrisi
Двигател:

Мнениеот turrisi » Сря 19 яну 2011 22:27

смисъл...инфото е много

kombi tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kombi tdi » Сря 19 яну 2011 22:33

яснооо значи трябва да знам френски-а аз не знам,ще се учи,а друго да питам,за образованието на какво образование държат,и ако имаш професия трябва ли документ за доказването и

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Сря 19 яну 2011 22:40

Френския ако научиш,отивай във Франция бе,къде ще ходиш на другия край на света,тука си на 2 часа от вкъщи :) А да ти кажа няма да започнеш с по-малко от 2500 евро (бруто) с тоя език,зависи пак и от работата де,силно е възможно и повече...И имаш невероятно много благини,за които ние само си говорим,че ги има назапад....

Потребителски аватар
turrisi
Двигател:

Мнениеот turrisi » Сря 19 яну 2011 22:43

за титуляра.....в документите се вписва един титуляр който само него дърпат за всичко....смисъл той е водещия..на интервюто и махалата да доведеш за подкрепа(на интервюто водиш само вписаните)...тях все едно ги няма ..за интервюиращия...жената взе и тя да пита за това за онова ама може ли аз да кажа ....не та не....само водещия кандидат ...другите са да ти дишат въздуха в стаята.....междо другото ..имам там приятели..РОДНИНИ...водещия е бил тоя който повече е нахален и ЗНАЕЩ.....на братовчеда жена му е бил водещ...ако си женен ..помисли...пиша ти да минеш по френския път ...понеже е по лесен...за англииски имаше повече изисквания....в визата пише КАНАДА....а не град в които да пристигнеш...поне така беше

Потребителски аватар
turrisi
Двигател:

Мнениеот turrisi » Сря 19 яну 2011 22:44

КАНАДА според мен по добрия избор...

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Сря 19 яну 2011 22:47

за професия е документа е допълнителна точка в плюс навсякъде
за първона4ално заплащане не мисли-винаги отначало е малко,а после си зависи от самия теб.поне аз на това се радвам че не се подиграват на труда ти ,а се заплаща според качеството
п.п всяко начало в чужда страна е много трудно и не се ли настроиш психически ,въобще не тръгвай
в Канада е по добре от Франция :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”