най-добрата халогенна крушка?!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: най-добрата халогенна крушка?!
До колкото разбирам Н4 OSRAM NIGHT BREAKER® PLUS ги има в два вида опаковка - пластмасова и картонена кутия. Кои са за предпочитане, в смисъл едното менте ли е или просто са разновидности.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Едва ли са менте. Може да е като "Bulk" и "Retail" опаковката. Заради едната опаковка да платиш некой леФ отгоре.
Вчера мерих зареждането на колата -14.3V, замерих волтажа на буксата на халогена -13.6V ...
При такви стойности има ли смисъл от доп. релета, ако някой е мерил,нека сподели
На халогените съм с Найдбрейкъри+ но ми се струва, че трябва малко по-силно да светнат, а фарчетатта са добри доста.
При такви стойности има ли смисъл от доп. релета, ако някой е мерил,нека сподели

На халогените съм с Найдбрейкъри+ но ми се струва, че трябва малко по-силно да светнат, а фарчетатта са добри доста.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
13.6 волта е повече от идеално напрежение. Не пипай, според мен. Ел.инсталацията ти изглежда е все още изправна 

- geordano
- Автомобил: VW CC
- Двигател:
Здравейте,
някой да е виждал как светят или да е ползвал Philips X-TREME Power или PHILIPS X-TREME EXTREME VISION.
някой да е виждал как светят или да е ползвал Philips X-TREME Power или PHILIPS X-TREME EXTREME VISION.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
geordano написа:Здравейте,
http://www.youtube.com/watch?v=zmEYKQfy ... re=related
- rosko-rs
- Автомобил: VW GOLF IV GTI
- Двигател: AGU -1999
от 2дни съм с Philips H7 X-treme Vision +100% 2er +2x W5W Blue Vision и само снощи покарах малко на тъмно, според мен светят достя по добре от това което съм взимал по бензиностанциите
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
rosko-rs написа:от 2дни съм с Philips H7 X-treme Vision +100% 2er +2x W5W Blue Vision и само снощи покарах малко на тъмно, според мен светят достя по добре от това което съм взимал по бензиностанциите
на каква цена ти излезнаха?
- rosko-rs
- Автомобил: VW GOLF IV GTI
- Двигател: AGU -1999
hitman0013 написа:rosko-rs написа:от 2дни съм с Philips H7 X-treme Vision +100% 2er +2x W5W Blue Vision и само снощи покарах малко на тъмно, според мен светят достя по добре от това което съм взимал по бензиностанциите
на каква цена ти излезнаха?
http://cgi.ebay.co.uk/Philips-H7-X-trem ... 4704626266
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Вчера вечерта сложих Osram Nightbreaker Plus. Не очаквах нищо съществено, понеже след като сложих релета фаровете започнаха да светят наистина добре.
В каква заблуда съм бил само...
Разликата е видима и като се застане пред колата и като се покара малко. Осветеността се подобри значително. Най-много ми прави впечатление, че светлинното петно се разшири (да не се разбира погрешно - фаровете ми са регулирани и светят ниско, а сега вече и широко). Светлината си е направо бяла, а на дълги синее.
В каква заблуда съм бил само...

Разликата е видима и като се застане пред колата и като се покара малко. Осветеността се подобри значително. Най-много ми прави впечатление, че светлинното петно се разшири (да не се разбира погрешно - фаровете ми са регулирани и светят ниско, а сега вече и широко). Светлината си е направо бяла, а на дълги синее.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Е нали правихме сравнение на Младостката среща, ти сам видя.escrime написа:В каква заблуда съм бил само...![]()
Сега ще се родиш вечер на пътя

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Като седнах зад волана наистина видях разликата. Отвън по-трудно се забелязва. Т.е. по-трудно се преценява колко точно е разликата, но като се покара малко веднага се добива представа.
Препоръчвам на всички рецептата релета + найтбрейкър крушки. Очаквано добра комбинация!
П.П.: На Б3 му били слаби фаровете, ама друг път...

Препоръчвам на всички рецептата релета + найтбрейкър крушки. Очаквано добра комбинация!

П.П.: На Б3 му били слаби фаровете, ама друг път...

- hitman0013
- Двигател:
mupk0 написа:toshara написа:От днес съм със OSRAM Cool Blue 4000K.Според мен светят ПЕРФЕКТНО,вадят бяла светлина и е в проценти по-добре от предните ми крушки(пак OSRAM,но обикновенни)
Извинявай какъв ти е цвета на балона на крушката.От Шел Казанлък ми продадоха крушки със СИВ балон за Cool Blue...
така за всички които се чудят дали не са им продали други видове крушки на осрам-на самата крушка си има съкращение на модела съответно СВ-куул блу NBR-найтбрейкър, предполагам новите ще са NBRP-с плюс
- hitman0013
- Двигател:
Колкото до цвета на балона при куул блу-странно но има и сини има и сивкаво-бели
Може би в някой магазини имат стари партиди които са правени по някаква друга технология
Може би в някой магазини имат стари партиди които са правени по някаква друга технология
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Днес ми дойдоха крушките от китай,диодни-102 диода на крушка,о4аквайки да светят силно-само силно се разо4еровах-на някой ако му трябва нещо от сорта да пише,за вси4ко стават но не и за фарове 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”