Помощ за в КАТ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
DaGa
Автомобил:
Двигател:

Помощ за в КАТ

Мнениеот DaGa » Чет 20 яну 2011 11:46

Здравейте колеги, моля ви кажете каква точно е прожедурата за прехвърляне на автомобил и смяна на рег.номер в кат./става дума за продавч - фирма и купувач - фирма/ Значи имам договор, бележка за платен данък, гражданска и технически вчера ги направих. Голямият и малкият талон вече са в мен. Колата е регистрирана в Бургас и е с бургаски номера. Ще се прехвърля в КАТ-София, в софия ще и е регисрацията и т.н.

Та да ми кажете, първо кое се прави смяна на талони или първо смяна номера? През кои гишете трябва да мина,и разбира се с колко да се приготвя да олекна :)
С две думи да ми обясните,като на малуумен стръпка по стъпка каква е процедурата.

П.С. Търсих с търсачката,но не можах да намеря тема точно за тези неща които ме интересуват.

Благодаря Ви предварително.

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Помощ за в КАТ

Мнениеот Andonov » Чет 20 яну 2011 11:51

Смяна номера, което върви със смяната и на талон в случая.

DaGa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaGa » Чет 20 яну 2011 12:14

Значи първо на канала, нали така? А и колко време отнема горе-долу цялата процедура?!

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Чет 20 яну 2011 12:20

Точно така.

За времето е относително. Зависи колко номера ще има преди теб (кога ще станеш сутринта :wink: ).

radik90
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radik90 » Съб 22 яну 2011 14:14

ОТ 12 са в почивка. Аз ползвах услугите на един "приятел", който ме прекара навсякъде за 40 лв.(проблема беше че собственика на колата не я беше регистрирал (с транзитни беше) и имаше един куп бумащина) без да питат без нищо. Опашки пререди и минах за 2 часа, като хванах обедната почивка. Иначе ако отидеш сутринта и няма никой за два часа минаваш. Чака се единствено по-дълго за новите номера.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”