Подкалници...къде, кога и колко?
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Подкалници...къде, кога и колко?
Значи...чета аз по форума тук-там ми гледам след смяна на калници хората слагат пластмасови подкалници, та си викам "аз без да съм сменял калниците има ли смисъл да слагам подкалници?" При мен е почнала раждицата да ги гризе....незнам малко ли е много ли е, тва ше кажат майсторите
Ако има смисъл от слагане на такива джаджи, къде да ги закупя и колко струват орентировъчно....ето и снимчица за разбирачите

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Подкалниците са ти пластмасови, не могат да ръждясат колега. Поне оригинално са така, сега ако твоите са метални някой явно си е играл да ги сменя преди тебе...
май не се изразих правилно
ПС. Надявам се тоз път да съм нацелил описанието малко по-добре....
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а ясно...бъркал съм понятията
мерси ви много....
ПС. мам*ка му, май и калобрани не е правилната дума....абе става дума за една пластмаса коят се слага ръба на калниците...па май и не само по тях....
е на това голфе има по калниците едни пласмаси....как се викат?
http://img305.imageshack.us/img305/6783/p71300031cq.jpg
ако се наричат калобрани - замислям се дали да не сложа
ПС. мам*ка му, май и калобрани не е правилната дума....абе става дума за една пластмаса коят се слага ръба на калниците...па май и не само по тях....
е на това голфе има по калниците едни пласмаси....как се викат?
http://img305.imageshack.us/img305/6783/p71300031cq.jpg
ако се наричат калобрани - замислям се дали да не сложа
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Подкалници си имаш. Пластмасови. А ако сложиш вежди /или си намериш вежди и прагове от ГТ или ГТИ/ при това състояние, в което е калника в момента - ще си направиш направо "развъдник" за ръждата...
Ако мислиш да караш още дълго този автомобил - събирай парички за майстор. Ако се изпипа съвестно ще стане като нов и ще бъде трайно. Тогава можеш да сложиш и вежди ако искаш. Но не отлагай много.
Ако мислиш да караш още дълго този автомобил - събирай парички за майстор. Ако се изпипа съвестно ще стане като нов и ще бъде трайно. Тогава можеш да сложиш и вежди ако искаш. Но не отлагай много.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”