накратко:
предни няколко дена се сдобих с автомобил от марката,на мое име,след дълги търсения,естествено гледах да е запазен отвътре без да ме интерисува двигателя и ходовата част. трябваше ми вътрешен вид приличен и без изгнило и така попаднах на колата
голф мк3 1995 rolling stones едишън 1.4 инжекция с 2 еърбега и никакви други екстри освен ел.люк,който за късмет работи перфектно.на 151000км (колко да са реални?!?!) колата има леки козметични забележки -естествено нали е германка! :063:
карана е от човек,който е 54набор взета от него на 15 септ.1995 след като автомобила е излязъл от Волсбург на 30 август
колата е живяла в едно селце Neudorf близо до Чехия
снимки на местността, където е търкаляно моето голфче
http://picbg.net/pic.php?u=44646ZGDGu&i ... &file=.jpg
http://picbg.net/pic.php?u=44646ZGDGu&i ... &file=.jpg
и веднага се започна,понеже в началото не бях съгласен с цвета,но размислих,след като видях някой снимки в нета на зелени 3ки,реших да е на два цвята и понеже колата нямаше номера и ми престоеше КАТ, реших да сложа черен капак и решетката на ФК без емблета,за да могат да ми я пишат на 2 цвята в талона :

после дойде ред и на стоповете - те бяха стандартни червени, които заминих с тези, но на тях запоих по една жица,за да светят заедно със светлините за мъгла едновременно,като натисна спирачките

бялата лепинка вече е в историята....

естесвено имах джанти 16ки със 205.45.Р16 9Джи, но мисля,че не са в подходящия цвят за тази кола.все пак границата с циганията е много тънка при този зелен цвят,а и все пак спортното окачване не е качено,поради липса на гараж !
оригиналните 14ки да си ги нямаме такива :

9ките

в монета съм затруднен да продължа с проекта поради липса на гараж и студено време.но също имам и няколко набелязани идей за външен вид,все пак пускам темата за да ми помогнете с избора на перфектния външен вид,който да се стремя да постигна в рамките на тази година ето и мойите примери

предстои още слагане на спортното окачване, имам още спортни седалки и 4риточкови колани велурено воланче,заден капак без лайсна и без чистачка,който е в черен цвят.първо ще го сложа като черен и евентуално ако не седи добре,ще стане зелен ...
забелязах ,че 16ките трудно ги търкаля моята голфара,но това не е проблем,защото имам перфектен 1.8 моно със всички останали чаркалъци и много бързо ще бъде качен,но за по голям силов тунинг тази година няма да имам възможност.евентуално до година...
предстои продължение ........
надявам на всякъкви съвети и помощ за вида от Ваша страна...