Просяци по светофарите!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
altanivan
Автомобил:
Двигател:

Re: Просяци по светофарите!!!!!

Мнениеот altanivan » Чет 20 яну 2011 21:14

И аз не давам пари :twisted:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 20 яну 2011 21:38

altanivan написа:И аз не давам пари :twisted:

При положение че нямам, как да му дам!? Но както пишеше на една кола "Имам защото не давам" И те не са виновни, ма кво да се прай, живот неможе всички да сме еднакви!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 20 яну 2011 22:40

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Чет 20 яну 2011 23:10

Alexandar_yordanov написа:
Fifa написа:На никого не давам! На мен някой дава ли ми?
Да се хващат да работят нещо, а не да се пускат по най-лесния път.

Така е, ама никой не иска да дава работа на циганин. Те виновни ли са, че така се раждат.

Подкрепям мнението на Fifa и относно това дали са виновни,че се раждат така:тази смрад изобщо не трябва да се ражда.......

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Чет 20 яну 2011 23:49

Alexandar_yordanov написа:Така е, ама никой не иска да дава работа на циганин. Те виновни ли са, че така се раждат.

ДА виновни са! Да не са се раждали черни!!! Учат ли?! Работят ли??? НЕ! Ама крадат! Крумови закони - ръката се реже до глезените и се оправят нещата :beer
Веднъж се опитах да сгазя един малък лемур, ама малката гад се усети и избяга :evil:

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Пет 21 яну 2011 0:05

baracuda681 написа:ДА виновни са! Да не са се раждали черни!!! Учат ли?! Работят ли??? ...........:evil:

Колега, не си прав. Не всички имат достъп до обучение и щастието да изучат висше, за което не са виновни самите те, а изцяло родителите.
А по отношение на боята, аз не си спомням някой да ме е питал с какъв цвят искам да се родя. scare Не си спомням и да съм удрял от лотарията.

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Пет 21 яну 2011 0:21

Има и свестни цигани бе - учат, работят... може да е някаква умряла работа, но поне не крадат и не просят.Така че не може да се слага всичко под общ знаменател.Аз цигани не обичам, но всички хора са различни. Аз и турци не обичам де... и от българите има по светофарите, и от българите има по подлезите... много се разду темата.В крайна сметка всички сме хора ей, не го забравяйте!

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пет 21 яну 2011 0:39

Случвало се е да давам, но в повечето случаи - не. Един път се бях заприказвал с едно малко циганче, каза че докарва между 20-50лв на ден, зависи. Беше до MCDonalds на НДК, понякога хората му купуват и за ядене. Ядеше си Big Tasty изяде го половината и остатъка хвърли в кофата :shock Викам защо бе? Запази си го за после като огладнееш, той вика нов ще си купя... А с искараните пари ходил да играе на компютри... За другите които се отчитат на тартор споменахте, то хубаво благотворителност, ама точно за тези ...

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 21 яну 2011 1:09

на просяци не давам! на цигани хептен!
На сакати винаги, но не мургави! Просто работодателите ни, не са толерантни към българите в не-равностойно положение.
Има една баба на Стамболийски и Мария Уиза, тя винаги е продавала нещо, най-вече цветя. Винаги съм купувал от нея. Тия дни един дядо беше на светофара на Раковска и Цар Освободител, с няколко зюмбюлчета пристегнати с ластик вместо с целуфан. Купих му ги всичките...жал ми е за старите хорица, които късат цветя от градината си, само и само да искарат някой лев.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 21 яну 2011 1:15

Bobi_S13 написа:на просяци не давам! на цигани хептен!
На сакати винаги, но не мургави! Просто работодателите ни, не са толерантни към българите в не-равностойно положение.
Има една баба на Стамболийски и Мария Уиза, тя винаги е продавала нещо, най-вече цветя. Винаги съм купувал от нея. Тия дни един дядо беше на светофара на Раковска и Цар Освободител, с няколко зюмбюлчета пристегнати с ластик вместо с целуфан. Купих му ги всичките...жал ми е за старите хорица, които късат цветя от градината си, само и само да искарат някой лев.

баце, тия не са просяци!
и аз купувам от тях, има един дядо дето продава лотариини билети в червената къща, винаги си взимам от него!

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пет 21 яну 2011 1:56

hooligans написа:
Bobi_S13 написа:на просяци не давам! на цигани хептен!

баце, тия не са просяци!
и аз купувам от тях, има един дядо дето продава лотариини билети в червената къща, винаги си взимам от него!

:да: :да: :да:

Само като се сетя колко социални взима майка му на този хубустник дет ми иска стинки,и колко мацката ми за малкия.....и ми иде да ....аде нема mhihi
И е прав колегата,учат ли(все още е безплатно ако има жемание) - НЕ и къде отиват като порстнат-правят си същите бройки и пак сме там :bishop

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пет 21 яну 2011 2:04

И аз съм на този принцип-Винаги давам на стари хора продаващи нещо-спомням си един случай в едно заведение за бързо хранене(срещу ст.Славия) с колегата бяхме спряли да обядваме.Влезе една баба-продаваше малки кошнички ръчно изплетени с по едно бомбонче вътре-много готини.Един бачкатори(турчуляци) щяха да изедът шамарите щото и се развикаха,ние с колегата си купихме по 5кошнички,женицата ги даваше за по 1левче,и и казахме да си избере какво и се яде,тя се притесни и си поруча само едно шкембе.....Дет се вика това може да е и моята или твоята баба!!!
Също задължително давам на улични музиканти,не само защото и аз съм музикант,ама и хората правят нещо!!!
А за циганите нали знаете:
Цигани и Форд работят когато си искат....а пък зимата хич!!! mhihi

Потребителски аватар
foxi78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот foxi78 » Пет 21 яну 2011 8:59

на цигани не давам но ако видя стари хора които наистина се вижда 4е са много зле и да са Българи винаги им давам ако имам възможност

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 21 яну 2011 10:32

Понеже уча в Свищов и знаете, че в по-малките населени места по-различните хора се набиват повече на очи и се знаят...Значи няма да забравя една случка, по едно време в началото на миналата година не бях добре с парите, колата не палеше на бензин, само на газ и беше затрупана от сняг 2 седмици, защото свърши газта и падна акумулатора, абе....схващате, трябваха ми пари, а не работех и само от родителите ми стигаха за мен, за колата ...цък! Та мина трудното, почнах да си докарвам доход и бях взел заплата(нормална за града, като за студент :Mr Green Fun ) и видях вечерта един възрастен мъж, който определено не беше в добро здравословно и психическо състояние, почувствах се супер тъпо, че в джоба имах повече пари, от колкото ми трябваха и му дадох на човека 10 лева. Това досега ми е най-високата сума, която съм давал...знаете, че не го казвам да парадирам, първо - защото не е нещо с което човек трябва да се хвали и второ - че не е някаква сериозна сума... После винаги, когато го видя съм му купувал закуски, за да съм по-сигурен, че няма да заминат за пиене парите, макар, че в случая почти съм убеден, че няма как да стане...

Знам, че света и живота не са честни, но после ми обясниха историята на този човек (дотолкова доколкото може да се вярва на истории все пак), че си е имал жена и нормален живот, но я е хванал в инзневяра и след това е загубил всичко, както и разума си...

Та както бях писал по-рано, много е гадно малки циганета да ги използват и самите да си докарват повече пари на ден дори в сравнение с някои от нас, които работим, но нека не забравяме, че има и хора, които живота ги е завъртял така, че коренно ги е променил и сега са маргинални сенки на един предишен живот...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 21 яну 2011 10:44

Получава се като в "лъжливото овчарче"...
Заради ония, които използват децата си за пиене и хазарт, губят хорицата, които наистина имат нужда...
Не виждам какво можем да направим, освен да подминаваме циганетата...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”