Алуминева срещу PVC дограма
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако все пак си си избрал pvc наистина гледаи да е хубава ,най- добре 3 или 4 камерна не пропуска студ,много добре изолира звука.И гледаи да е читава марка махни ги ти Блик, Ваис профил тва не са добри дограми.Сложи си нешто качествено като Шуко,Димекс,Саламандер(немски са),верно малко хора ги скагат,по скъпи са ,но са най-качествени.Ако имаш интерес от тва което пиша, моят башта слага такива дограми,може нешто да направиме!
Последна промяна от SaxО на Вто 18 юли 2006 10:10, променено общо 1 път.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sax0 написа:Ако все пак си си избрал pvc наистина гледаи да е хубава ,най- добре 3 или 4 камерна не пропуска студ,много добре изолира звука.И гледаи да е читава марка махни ги ти Рехал Блик Ваис профил тва не са добри дограми.Сложи си нешто качествено като Шуко,Димекс,Саламандер(немски са),верно малко хора ги скагат,по скъпи са ,но са най-качествени.Ако имаш интерес от тва което пиша, моят башта слага такива дограми,може нешто да направиме!
2 апартамента и един магазин имам с тази дограма. Няма грешка!!!!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Абе то вече за никоя марка май не можеш да кажеш със сигурност дали профилите не ги правят в Турция или Румъния....Аз като търсих май само за Кьомерлинг и Рехау не чух нищо такова, сложих Кьомерлинг ама още е рано да казвам дали съм доволен.
....
Та ако вземаш PVC гледай металната вложка вътре да е дебела.
....
Та ако вземаш PVC гледай металната вложка вътре да е дебела.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Ми.....santo_trafficante написа:моята е малко по дърта но е чук:)няма да прави конденз и изолира перфектновеселин написа:Колега Саксо-Рехал,отдавна съм ги изключил и затова си сложих RehauШест години нямам причини за недоволство-ама щом казваш,че не са добра марка......така да е....
![]()

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Sax0 написа:Съшност Рехал не е никак лоша дограма ,просто съм се объркал и съм я сложил кадето не трябва грешката си е моя.Но за Рехала съм чувал от доста хора че профилите се правят в Турция, може би заради тожа качеството от преди 6 години е много по- различно от сегашното.
РехаУ май още се правят в Германия. Дават 20 г. гаранция на профила.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Баш в София ги правят.....сериозно-Стройинвест имат фабрика за профилите,май и стъклопакетите тука ги правят!Всичко е под контрола на Рехау,обаче!Стиви Джи написа:Sax0 написа:Съшност Рехал не е никак лоша дограма ,просто съм се объркал и съм я сложил кадето не трябва грешката си е моя.Но за Рехала съм чувал от доста хора че профилите се правят в Турция, може би заради тожа качеството от преди 6 години е много по- различно от сегашното.
РехаУ май още се правят в Германия. Дават 20 г. гаранция на профила.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”