Polo 1.4 TDI 6n2 тръба за катализатора?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Polo 1.4 TDI 6n2 тръба за катализатора?

Мнениеот Koksan » Чет 20 яну 2011 19:16

Gelle написа:
Koksan написа:
Gelle написа:не ми се спори за глупости. И ще си пиша както си искам нали е на кирилица.
Та викаш 80 лв са малко? Ти за колко можеш да го продадеш? или просто си чувал от някой твой приятел приятеля му!
Поздрави майсторе!!!

преди месец продадох катализатор от изгнила генерация за 215лв

А от същия двигател ли беше? Щото и аз знам автомобили на които им търсят по 300.

Не ... такава кочина никога не бих си купил! :mrgreen:

Потребителски аватар
Gelle
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gelle » Чет 20 яну 2011 19:59

Оф божееее! изказването на века е това. Ок аз ще се радвам на сивата кочина, докато ти си караш зеления курник, петелече!

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Чет 20 яну 2011 23:02

Хайде без да си обиждаме колите от една и съща марка , Коксан! :evil: Бате разлика с по- голямата тръба има откъдето и да го погледнеш. И откъм звук и откъм развъртане, само че аз съм с филтър и чип.

Потребителски аватар
Gelle
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gelle » Чет 20 яну 2011 23:28

Velko написа:Хайде без да си обиждаме колите от една и съща марка , Коксан! :evil: Бате разлика с по- голямата тръба има откъдето и да го погледнеш. И откъм звук и откъм развъртане, само че аз съм с филтър и чип.

Да и аз искам да слагам чип и за това първо реших да махам катализатора и да слагам някакъв читав филтър примерно този:
http://bgcarshop.com/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=52304 мисля че е точния модел поне в сайта на K&N серийния номер отговаряше за моя двигател. Да ли си струва инвестицията?

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Пет 21 яну 2011 0:16

Тоя филтър е за 9N и на картинката гледам, че е тип пита.А твоят е тип цилиндър.Дали си струва инвестицията незнам. Ако ти се дават толкова пари за филтър :D

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gecatawe » Пет 21 яну 2011 1:05

Velko написа:Хайде без да си обиждаме колите от една и съща марка , Коксан! :evil: Бате разлика с по- голямата тръба има откъдето и да го погледнеш. И откъм звук и откъм развъртане, само че аз съм с филтър и чип.

Добре де къв е тоя мерак да си правите всекидневните коли уж малко по-бързи... Значи то че си неможе неможе и мойто е така ама и този дизел с 3 цилиндъра (все едно daewoo matiz) направо нямам думи.Колко повече искате да върви това зверче.. Като искате да върви събирайте нали сте с дизели евтино се возите и R32...

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Пет 21 яну 2011 1:11

Е колко да върви... маалко повече от твоя 4 цилиндъра (все едно москвич осмак). Събирам за Енцо в момента ;)

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Пет 21 яну 2011 9:33

Velko написа:Е колко да върви... маалко повече от твоя 4 цилиндъра (все едно москвич осмак). Събирам за Енцо в момента ;)

Ше върви повече ... ама друг път!

Gelle написа:Оф божееее! изказването на века е това. Ок аз ще се радвам на сивата кочина, докато ти си караш зеления курник, петелече!

Ти не ми прави изводи по аватар-а смешко! И друг път сме спорили с теб и стана ясно що за стока си! Трай си там и си тунинговай 3 цилиндровия курник, важното е да си удовлетворен!
Като не можеш физически(да усещаш че върви), то поне психически(да си мислиш така)!
:Mr Green Fun

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Пет 21 яну 2011 9:39

scare Koksan, братле, недей така молим те... :beat_butt2 Няма ли кой да сложи катинара тук?

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”