И така, понеже ще се претапицира таван на Г3 имам следното питане.
Какви дупки остават в тавана, понеже след като се претапицира не искам да слагам дръжките обратно.
Някой правил ли го е така?
Какви тапи могат да се поставят?
От някаква друга кола могат ли да се ползват?

Дръжките на тавана? Тапи?
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Дръжките на тавана? Тапи?
Е, никой ли не е махал скапаните дръжки и нищо ли не може да се каже?!
Колега, не съм го правил това, но някои коли имат тапи над шофьорската врата, няма ли да съвпаднат и за другите врати.
- yoan4o
- магистрален бандит
ivo_555 написа:Колега, не съм го правил това, но някои коли имат тапи над шофьорската врата, няма ли да съвпаднат и за другите врати.
Така е колега, но за това съм пуснал темата, ако някой знае да каже от каква кола стават тапи за тавана на Г3, да стане като хората.
- Cypariss
- Автомобил: VW GOLF II
- Двигател: GU
колега претапицирал съм си тавана на голф 2 никакви дупки не остават докато ти не ги пробиеш в тапицерията... давай смело ще си направиш дупки само там където ти е нужно за основните тапи които държат тавана и за сенниците отпред и т.н.
- yoan4o
- магистрален бандит
Cypariss написа:колега претапицирал съм си тавана на голф 2 никакви дупки не остават докато ти не ги пробиеш в тапицерията... давай смело ще си направиш дупки само там където ти е нужно за основните тапи които държат тавана и за сенниците отпред и т.н.
На Голф 3 няма тапи за тавана.
Добре че не го направих така, щото таване го държат дамите дръжки + сенниците + малката задна кора.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Ами брат,ако дръжките на 3-ката са като на 4-ката.Вземаш тапи от шкода фабия комби,незнам може и на нормалната да са така.Трябва да е дърво (с най ниското обурудване)!На тях не слагат дръжки (нискобюджетна работа)
На фабия хечбек,съм чувал че даже и жабка няма!Има една дупка такава и най голямата екстра е касетофон!
бяха по 15 000лв такива чистак бърсак нови!(за хечбек говоря) 
На фабия хечбек,съм чувал че даже и жабка няма!Има една дупка такава и най голямата екстра е касетофон!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”