! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот znainainai » Вто 04 яну 2011 12:29

SobieskIm написа:Не те разбрах как заклещват в дясно като спирката е в дясната страна може би в лявата?Иначе и мен са ме засичали много пъти пред Тримонциум на спирката рейсовете... Вярно по правилник като видиш рейс на спирката спрял трябва да му осигуриш предимство но булевард с 3 ленти ти караш в най лява и те от най дясна пак успяват да те засекат.. добри са...

И тръгвам културно след него на следващата спирка се качвам във автобус и го правя труден за рисуване като единственото което ще му кажа е "Другият път пак така ме засечи"

Потребителски аватар
vwFENN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwFENN » Вто 04 яну 2011 16:05

Вчера 03.01.2011г.
Карам си пасатчето 3-та 40км/ч с/ъ мене ФОРД ТРАНЗИТ който започна да върви оверлог :X. Свивам надясно разигра се тоя голям ламбарник мосчето тъкмо кацнем в долчето.. 2-ра газ и ръчна та пострадахме само с крива джанта и престилка. Мигновенната ми реакция беше слизане и по Пернишки вадя тръбата и тръгнех след чичкото на около 40г. който беше с рожден загар по кожата :laser .. Но уви той имаше късмета да не спира..

:неграмотно

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 08 яну 2011 19:38

Здравейте!Ако пътувате Сливен-Казанлък , много внимавайте за диви селяни по селата от Мъглиж като се почне та чак до Сопот - но особено извънземни са селяците с РВ регистрация - включват се от селски улички на пътя София-Бургас - без мигач , без да спазват предимство :laser :laser :laser :laser :laser
Не ме разбирайте погрешно - аз съм израсъл на село , но селянията е манталитет !!!

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Съб 15 яну 2011 4:11

Днес ми се обажда една приятелка:
- Александрино, тия от вашия форум да им теглиш една майна?
Питам:
- Какво е станало?
- Млад момък, със светъл голф 3, не си направи труда да спре на пешеходен светофар и щеще да ме качи на предния капак, защото не ме видя!

Действието се развива при Мол-а на Цариградско. Колата е имала стикер на задния джам - със сигурност!
Та моля този убавец да внимава малко повече, и пешеходците са хора!

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пон 17 яну 2011 16:30

искам да поздравя един състезател, вероятно първи братовчед на Шумахер, горд носител на форумни лайсни.
Та този хубостник в събота ме изпревари на моста на Черковна в насрещното, което само по себе си не е кой знае какво, но след това наближавайки кръстовището с Мадрид, реши че е ужасно бърз и не може да чака и изпревари цялата колона 6-7 чакащи коли, пак в насрещното. Това не е всичко, нали е бърз и яростен, изпревари и насрещно движещите се, чакащи за ляв завой коли, забележете, ОТ ЛЯВО, и си продължи направо по Черковна.
ГолЕм си.

колата е софийски голф в крайна фаза на полуразпад с номер 5872

Последна промяна от Varbona на Пон 17 яну 2011 16:54, променено общо 1 път.
Причина: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=114213&p=1452624#p1452624

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 17 яну 2011 20:23

Преди час движеки се по бул."Цар Освободител" (Русе) в посока от Халите към кръговото , набирам от светофара на "Бордо" след червено (първа кола :) ) и някъде между спирка "Сердика" и м-н "Аудиомания" като ми излезе изведнъж някакъв :shock . Както си беше паркирал , без мигач , без да включи фарове ... нищо . Добре че нямаше коли в лявата лента и успях да го избегна :horror: . Такова не беше мис е случвало :screwy , хайде мигач да "забрави" , но без фарове във тъмното ....

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 18 яну 2011 16:20

Petrolhead написа:искам да поздравя един състезател, вероятно първи братовчед на Шумахер, горд носител на форумни лайсни.
Та този хубостник в събота ме изпревари на моста на Черковна в насрещното, което само по себе си не е кой знае какво, но след това наближавайки кръстовището с Мадрид, реши че е ужасно бърз и не може да чака и изпревари цялата колона 6-7 чакащи коли, пак в насрещното. Това не е всичко, нали е бърз и яростен, изпревари и насрещно движещите се, чакащи за ляв завой коли, забележете, ОТ ЛЯВО, и си продължи направо по Черковна.
ГолЕм си.

колата е софийски голф в крайна фаза на полуразпад с номер 5872

интересно, че не се обажда, може да го е срам

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 20 яну 2011 1:09

днес сутринта за малко да стане мазало на Цариградско! Един Пазарджиклия засече един от Стара Загора, а отзад се напияше един Г3 от Пловдив. Баси тва действие в София ли се развива?! mhihi

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Чет 20 яну 2011 8:27

Много по-здрави на двамата "шофери" на оранжеви товарни Мерцедеси които се спускаха по пътя от Делян към Божурище. В условия на дъжд, мокър и тесен път с дупка до дупка, село след село и завои се спускаха с 90 км/ч, като ме изпревариха на място без видимост с камиони по 10 тона :horror: Освен, че ми направиха кална баня на колата, километри бях между двата камиона.

На такива селинджъри, не трябва да им се връчва машина по-голяма от детска триколка. death

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пет 21 яну 2011 20:35

Да се оплача и аз от идиотите.
Преди месец /края на миналата година/ боядисвах на голфа предната броня и един калник, понеже една съседка се качва по него с Витара. 10 дни след като колата практически беше станала без външна забележка, още не и се бях нарадвал и за една една седмица /началото на тази година/ записах две паркинг щети. Нито някой ме потърси, нито координати пишман щофьорите оставили, нито някой е видял кво е станало. И то от двете страни на колата.
Чудесен старт на годината... scare

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Съб 22 яну 2011 0:09

НСО-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИДИОТИ НА ПЪТЯ!Пак се доказаха,боклуци с боклуците...Само за 24 часа пребиха една жена от бой и помляха колата на втора,големи мъже са,спор няма... :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
Outfeed
Автомобил: VW EOS
Двигател: TSI

Мнениеот Outfeed » Съб 22 яну 2011 0:16

Тая сутрин на път за работа, по прав участък от пътя в града гледам един върви ама тенденциозно право срещу мен от неговата лента в мойта и ааааха, да ме лепне като наближи и добре че кривнах. Викам тоя да е задрямал на волана, нооо не. В момента в който вече беше близо до мен и се разминахме на фантазия гледам някви ръце се мятат, тоя не се вижда вътре в купето ...... Представяте ли си, че си събличаше блузата!!!! death
Оставил волана, заебал какво става напред докато се движи и се заел да си съблича (ама през глава).

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 22 яну 2011 0:18

lion_heart002 написа:НСО-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИДИОТИ НА ПЪТЯ!Пак се доказаха,боклуци с боклуците...Само за 24 часа пребиха една жена от бой и помляха колата на втора,големи мъже са,спор няма... :applause: :applause: :applause:

И ти ли се фен на Слави :screwy
Когато приближава такъв кортеж, трябва да отбиеш в дясно, а не да намаляш!
Все едно линейка да кара зад теб а ти да намаляш...

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Съб 22 яну 2011 0:24

Изобщо не съм фен на Слави!Фен съм на обикновените,трудещи се хора дето търпят гаврите на тези боклуци дето се ширят на наш гръб нашироко!Ти случайно беше ли там та коментираш?Факт е,че ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ направиха катастрофа понеже са престъпници и не им дреме,за тях няма закони!Я попрочети малко правилника и ти...Длъжни са де не застрашават ничий живот!Ама за това се иска малко акъл,а на тях им липсва явно!Ами случая с пребитата майка пешеходка как ще коментираш????Сигурно и тя е трябвало да отбие вдясно а?????Ей,усетете се,Европа през крив макарон ще я гледате с това мислене,вие,чисто и просто защитавате бандюгите бе!!!Харесва ви да ви е отзад и това си е...Извратен народ...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 22 яну 2011 0:28

lion_heart002 написа:Изобщо не съм фен на Слави!Фен съм на обикновените,трудещи се хора дето търпят гаврите на тези боклуци дето се ширят на наш гръб нашироко!Ти случайно беше ли там та коментираш?Факт е,че пак направиха катастрофа понеже са престъпници и не им дреме,за тях няма закони!Я попрочети малко правилника и ти...Длъжни са де не застрашават ничий живот!Ама за това се иска малко акъл,на тях им липсва явно!Ами случая с пребитата майка пешеходка как ще коментираш????Сигурно и тя е трябвало да отбие вдясно а?????Ей,усетете се,Европа през крив макарон ще я гледате с това мислене...Харесва ви да ви е отзад и това си е...Извратен народ...

Не прави квалификации!!!
Слушах разказа на жертвата!
Отзад ти е на теб, не на мен!
Това е кола със специален режим на движение и трябва да бъде пропусната веднага!
Също като линеиките, това че някой не знае правилника на движение, мен не ме интересува!
В европата, тези коли се пропускат веднага, но Ганьо намаля и се паникьосва!
Ами ако тая беше тъпкана с експлозив?
Не ги защитавам, но закона е такъв!

Върни се в “Пътеводител”