А за пребитата майка нищо не каза...

hooligans написа:lion_heart002 написа:Изобщо не съм фен на Слави!Фен съм на обикновените,трудещи се хора дето търпят гаврите на тези боклуци дето се ширят на наш гръб нашироко!Ти случайно беше ли там та коментираш?Факт е,че пак направиха катастрофа понеже са престъпници и не им дреме,за тях няма закони!Я попрочети малко правилника и ти...Длъжни са де не застрашават ничий живот!Ама за това се иска малко акъл,на тях им липсва явно!Ами случая с пребитата майка пешеходка как ще коментираш????Сигурно и тя е трябвало да отбие вдясно а?????Ей,усетете се,Европа през крив макарон ще я гледате с това мислене...Харесва ви да ви е отзад и това си е...Извратен народ...
Не прави квалификации!!!
Слушах разказа на жертвата!
Отзад ти е на теб, не на мен!
Това е кола със специален режим на движение и трябва да бъде пропусната веднага!
Също като линеиките, това че някой не знае правилника на движение, мен не ме интересува!
В европата, тези коли се пропускат веднага, но Ганьо намаля и се паникьосва!
Ами ако тая беше тъпкана с експлозив?
Не ги защитавам, но закона е такъв!
ivo_555 написа:hooligans написа:lion_heart002 написа:Изобщо не съм фен на Слави!Фен съм на обикновените,трудещи се хора дето търпят гаврите на тези боклуци дето се ширят на наш гръб нашироко!Ти случайно беше ли там та коментираш?Факт е,че пак направиха катастрофа понеже са престъпници и не им дреме,за тях няма закони!Я попрочети малко правилника и ти...Длъжни са де не застрашават ничий живот!Ама за това се иска малко акъл,на тях им липсва явно!Ами случая с пребитата майка пешеходка как ще коментираш????Сигурно и тя е трябвало да отбие вдясно а?????Ей,усетете се,Европа през крив макарон ще я гледате с това мислене...Харесва ви да ви е отзад и това си е...Извратен народ...
Не прави квалификации!!!
Слушах разказа на жертвата!
Отзад ти е на теб, не на мен!
Това е кола със специален режим на движение и трябва да бъде пропусната веднага!
Също като линеиките, това че някой не знае правилника на движение, мен не ме интересува!
В европата, тези коли се пропускат веднага, но Ганьо намаля и се паникьосва!
Ами ако тая беше тъпкана с експлозив?
Не ги защитавам, но закона е такъв!
Приятел, момичето е карало с 80 в завой, на колко метра от колата мислиш е видяла сините лампи, и колко време мислиш че и е трябвало за да спре, а да не говорим че и не е и длъжна да спира а само да ги пропусне безпрепятсвено, но това не винаги е възможно! Ами ако наистина гард е удрял по тавана на колата, това как ще го обясниш! Всички сме виждали колко опасно се движат правителствените кортежи, няма какво да се заблуждаваме!
hooligans написа:lion_heart002 написа:НСО-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИДИОТИ НА ПЪТЯ!Пак се доказаха,боклуци с боклуците...Само за 24 часа пребиха една жена от бой и помляха колата на втора,големи мъже са,спор няма...![]()
![]()
И ти ли се фен на Слави![]()
Когато приближава такъв кортеж, трябва да отбиеш в дясно, а не да намаляш!
Все едно линейка да кара зад теб а ти да намаляш...
ivo_555 написа:При положение, че колите са се суркали странични, а той е бил в джиБ, а и гардовете не са от тези с късите ръце, не виждам защо да е невъзможно!
hooligans написа:ivo_555 написа:При положение, че колите са се суркали странични, а той е бил в джиБ, а и гардовете не са от тези с късите ръце, не виждам защо да е невъзможно!
Виж формата на ситроена и джиБ-а и си прави сметка.
по мой изчисления поне метър и пеесе требва да му е ръката![]()
Виж че и на ситроена огледалото е здраво...
ама госпоицата видяла само ръкав на риза...
вярвайте им, вярвайте на малоумните сценаристи на слави, ще прокопсате
JC написа:hooligans написа:ivo_555 написа:При положение, че колите са се суркали странични, а той е бил в джиБ, а и гардовете не са от тези с късите ръце, не виждам защо да е невъзможно!
Защо само за Слави говориш, аз също живея в тая държава и виждам какво става .... прекалено много си позволяват ...
А и сценаристите хич не са малоумни ...че шоуто си има своя политика да...но ако всички малоумни бяха като тях България щеше да е на по- др ниво
hooligans написа:JC написа:hooligans написа:ivo_555 написа:При положение, че колите са се суркали странични, а той е бил в джиБ, а и гардовете не са от тези с късите ръце, не виждам защо да е невъзможно!
Защо само за Слави говориш, аз също живея в тая държава и виждам какво става .... прекалено много си позволяват ...
А и сценаристите хич не са малоумни ...че шоуто си има своя политика да...но ако всички малоумни бяха като тях България щеше да е на по- др ниво
Ясно, виждам ти нивото!
Говоря за тях, защото те изнамериха горката жертва...
Пак казвам, мразя политиката, мразя партиите, но поне досега Бойко прави нещо-инфраструктура!
И него мразя!
Но най-мразя пошли смешници, които искат да се издигнат на гърба на другите! Визирам мизерните сценаристи!
Стига сме спамили вече!
maxpayne написа:За да не спорите повече:
Чл. 92 (2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин.
Толкова по въпроса.
JC написа:maxpayne написа:
Автомобили със спец. режим на движение им се дава предимство, само ако е възможно да бъдат пропуснати по безопасен начин !- а не тия "нинджи" от старите сикаджийски ленти да си мутреят на свобода и вече законно .....![]()
IceHeart написа:JC написа:maxpayne написа:
Автомобили със спец. режим на движение им се дава предимство, само ако е възможно да бъдат пропуснати по безопасен начин !- а не тия "нинджи" от старите сикаджийски ленти да си мутреят на свобода и вече законно .....![]()
И къде го пише това, в твоя правилник ли!? Ем аз съм имал случай когато ми се е падало зелено и тъкмо навлизам със 40 км/ч и една патрулка също навлиза и в последният момент когато ме видя пусна бурканите! Дори и да не чуеш сирените, си длъжен когато минаваш през кръстовище или сфетофар да се оглеждаш!
По твоята логика, АЗ съм ПИЧ и шъ си праа ко искам.
Не защитавам никой ма това което казваш е пълна глупост!
п.п ОТ личен опит знам, че на кръстовище и сфетофар не се бърза, по-добре да изчакаш 2 минути от колкото 2 часа да те събират!
IceHeart написа:
п.п ОТ личен опит знам, че на кръстовище и сфетофар не се бърза, по-добре да изчакаш 2 минути от колкото 2 часа да те събират!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта