Препоръка за аларма?
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Препоръка за аларма?
Здравейте колеги.Преди почти 2 години си монтирах централно за 30лв.Идеална работа върши,но явно модулът му взима да се предава.Като включа централното и забелязвам,че консумацията на колата е 0.09A,а без него е 0.00-01А.Този който ми прави колата ми каза ,че модула се е сбозил.Доста често това се случва с китайски аларми и приточват акумумулатора.Та идеята ми е каква аларма да си взема?Монтажа е ясен има кой да го направи.Принципно ми предлагат една май е българска или китайска не знам за 40лв,доказала се във времето.Тези с обемни датчици колко пари вървят?Въобще какво да си взема.Бюджета да е от сорта на 60-70лв максимум за аларма без монтаж и разни.Ако искам да сложа копче за отворен капак как става?Всмисъл нещо допълнително трябва ли да взема?Отделно централното в момента,ако махна модула му мога ли да закача алармата да го управлява.Доколкото разбрах може...
Re: Препоръка за аларма?
Аз съм с българска аларма слагана преди 2 год. струваше 180 лв. с монтажа(заслужава си парите),в момента е около 150 лв. така че тази която ти предлагат за 40 със сигурност е някоя китайска!
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Ivan_GT написа:Аз съм с българска аларма слагана преди 2 год. струваше 180 лв. с монтажа(заслужава си парите),в момента е около 150 лв. така че тази която ти предлагат за 40 със сигурност е някоя китайска!
Колега,твоята вероятно е точно такава от 40-50 лв!В Петрич ви правят сериозно "дране" за всичко(личен опит

- mupk0
- Контакти:
pas1.8mi написа:Ivan_GT написа:Аз съм с българска аларма слагана преди 2 год. струваше 180 лв. с монтажа(заслужава си парите),в момента е около 150 лв. така че тази която ти предлагат за 40 със сигурност е някоя китайска!
Колега,твоята вероятно е точно такава от 40-50 лв!В Петрич ви правят сериозно "дране" за всичко(личен опит)!Към Автора на темата-слагай тази ,която ти предлагат и се е доказала!Централното можеш да го свържеш спокойно към Алармата и без управляващото модулче!Към Алармата си има и бутон за предния капак!
Да благодаря колега.Алармата ми е поръчана.Казах му да ми даде от тази която слага масово.Цената не разбрах,но не е от значение,щом е за сигурността на колата,а и той едва ли ще ме прецака

- pas1.8mi
Успех с монтажа ,Колега! 

- mupk0
- Контакти:
pas1.8mi написа:Успех с монтажа ,Колега!
А нещо особенно да има ?Технически съм грамотен,колкото да не счупя нещо и успявам да прочитам разни схеми. Стана ясно,че ще я монтирам сам,защото моят човек е прекалено зает в момента и трябва да чакам 3-4дена,та затова и аз ще си я монтирам.Шоковият датчик бил вътре в модула на алармата...друго освен сирената и датчиците няма за навръзване?
- pas1.8mi
Захранване + и -, +12в от положение "Контакт",прекъсване на запалването(ако желаеш),централно заключване,изход към мигачите,вход към бутоните на вратите,вход за бутон на предния капак и сирената!
pas1.8mi написа:Колега,твоята вероятно е точно такава от 40-50 лв!В Петрич ви правят сериозно "дране" за всичко(личен опит)
Нещо си в грешка,алармата ми я слага приятел и съм я плащал на цената на която я получава!Ако теб са те взели за бодала и са те "одрали" е друг е друг въпрос

- pas1.8mi
Ivan_GT написа:pas1.8mi написа:Колега,твоята вероятно е точно такава от 40-50 лв!В Петрич ви правят сериозно "дране" за всичко(личен опит)
Нещо си в грешка,алармата ми я слага приятел и съм я плащал на цената на която я получава!Ако теб са те взели за бодала и са те "одрали" е друг е друг въпрос
При условие,че не ме познаваш коментара ти е смешен!

П.П Имам първи Братовчеди в Петрич и сравнително често ходя там!

pas1.8mi написа:Ivan_GT написа:pas1.8mi написа:Колега,твоята вероятно е точно такава от 40-50 лв!В Петрич ви правят сериозно "дране" за всичко(личен опит)
При условие,че не ме познаваш коментара ти е смешен!Марка и модел на Алармата ти?
Колкото и често да си в Петрич не си всеки ден!Алармата е SuperseC SS 2004 и съм я слагал преди 2 години

Аз не я намерих цена 40-50лв. ама ти може и да намериш все пак си по-отворен,а пък ние тук сме си будали и ни "дерат"

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
лелееее
за 140 лева се зима аларма с пейджър,гсм модул,дистанцйонно палене комфорт модул и кво ли още не
не тая кутийка и една свирка 

за 140 лева се зима аларма с пейджър,гсм модул,дистанцйонно палене комфорт модул и кво ли още не

Matematiks написа:лелееее![]()
за 140 лева се зима аларма с пейджър,гсм модул,дистанцйонно палене комфорт модул и кво ли още нене тая кутийка и една свирка
Алармата е слагана преди 2 год.(тогава това за което говориш ти беше около 300 лв.)

Ivan_GT написа:pas1.8mi написа:Ivan_GT написа:pas1.8mi написа:Колега,твоята вероятно е точно такава от 40-50 лв!В Петрич ви правят сериозно "дране" за всичко(личен опит)
При условие,че не ме познаваш коментара ти е смешен!Марка и модел на Алармата ти?
Колкото и често да си в Петрич не си всеки ден!Алармата е SuperseC SS 2004 и съм я слагал преди 2 години![]()
Аз не я намерих цена 40-50лв. ама ти може и да намериш все пак си по-отворен,а пък ние тук сме си будали и ни "дерат"
колега да те питам от колко време я имаш защото моета е същата и едното дистанционо се прецака а вече и прблеми взе да има от 2 години я имам
общо взето не сам доволен и дистанционите са изцяло от пластмаса (боклуци) не заслувава тази аларма и 100 лв даже
БОКЛУК АЛАРМА Е ТОВА!

Matematiks написа:лелееее![]()
за 140 лева се зима аларма с пейджър,гсм модул,дистанцйонно палене комфорт модул и кво ли още нене тая кутийка и една свирка

- mupk0
- Контакти:
При мене ще има малко забавяне
Няма налични аларми от типа ,който моят майстор иска да си взема.Били с други дистанционни и по-бързо дефектирали.До края на седмицата(която идва) ще ми дадът точната аларма и ще я снимам.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”