golfer написа:по-големият двигател има повече мощност и ползва по-малък ресурс.
...........по-големият двигател иска и повече гориво,нищо че се товари по-малко.Според мен трябва да е поне 1:1,а не икономичният автомобил да е по-мощния

Immortal написа:golfer написа:по-големият двигател има повече мощност и ползва по-малък ресурс.
...........по-големият двигател иска и повече гориво,нищо че се товари по-малко.Според мен трябва да е поне 1:1,а не икономичният автомобил да е по-мощния
Miteto написа:Хорааа не знам дали е истина ама в бутилката сипах 25 литра - до горе! минах 120 км, погледнах стрелката на бутилката и тя сочеше 3/4. сами си изчислете! Според мен тва не е истина! Има грешка някъде в схемата! Според тези данни в бутилката трявба да имам 19 литра!!!
Ludia написа:Immortal написа:golfer написа:по-големият двигател има повече мощност и ползва по-малък ресурс.
ха
я вземи един голф 1.4 и поддържай 120 км/ч а аз със моя 1.6, да видим кой ще даде по-малък моментен разход.
пич, разхода при равни други условия, зависи от оборотите за мин.
ти със 1.4 ще си на 3500 об/мин, примерно, а аз на 2000 на 5-та
Ludia написа:я вземи един голф 1.4 и поддържай 120 км/ч а аз със моя 1.6, да видим кой ще даде по-малък моментен разход.
пич, разхода при равни други условия, зависи от оборотите за мин.
ти със 1.4 ще си на 3500 об/мин, примерно, а аз на 2000 на 5-та
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта