b1z0na написа:Как мога да съм сигурен кой от фаровете са китайски и кой оригинални
По надписа made in china.

b1z0na написа:Как мога да съм сигурен кой от фаровете са китайски и кой оригинални
Smak4o написа:Евала за фаровете на пасатаУникални са станали
И аз се захванах с тая задача да слагам лупи в обикновен фар. Обаче не мога да намеря шкурка за камък... дали ще стане с обикновенна шкурка за дърво/метал ?
JC написа:Колеги, а тикава лупи предполагам продават, които да не са би ксенон,![]()
А и тези лупи, вътре самият им рефлектор явно е кристален, защото старите коли с първите лупи не святат добре, поне аз така мисля
judasss написа:JC написа:Колеги, а тикава лупи предполагам продават, които да не са би ксенон,![]()
А и тези лупи, вътре самият им рефлектор явно е кристален, защото старите коли с първите лупи не святат добре, поне аз така мисля
Мисля че няма такива дето не са би ксенон
Колега само така си мислиш повярвай ми , Хела имат доста фарове с лупи и светят в пъти по добре от тези
judasss написа:Живот и здраве на някой събор![]()
Не говоря по ей така ... имам наблюдения към едно бмв с такива лупи със времето избледняха , от началото светеха , но нямат база за сравнение със кръглата хелла/хем на мойта стъклото е надрано/
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта