Спрели като идиоти 5 коли на 10 места!?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Re: Спрели като идиоти 5 коли на 10 места!?

Мнениеот Bai Sando » Нед 23 яну 2011 0:16

xalerrelax написа:Колега това не е решение.
В центъра на моя град , живущите така си сложиха бариера и след време се появиха общинарите.
Бариерата остана в небитието.
Трябва да е нещо законово или "усмивки" като краен вариант.

Да не би тяхното да е било паркинг?
При тях е градинка.Нищо не могат да им кажат,че са си я оградили.
Иначе това с червилото е супер scare

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Нед 23 яну 2011 1:08

ммм тва е добра идея :evil: са ще откреднем на майка червилото и долу 3 коли ще осъмнат с надписи :lol:

Потребителски аватар
M.Mitov
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN-2 000

Мнениеот M.Mitov » Нед 23 яну 2011 2:07

Мдаа кофти е че така паркират градските ми :banghead: Все пак не са само те в блока,трябва да има място за всички.Пробваи да говориш с тях Жорка,едва ли са толкова дебелоглави :screwy Все пак селянията си е въпрос на интелект и възпитание.Можеш да си от някакво убито село,неизвестно на никои и пак да бъдеш супер интелигентен и образован човек

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 23 яну 2011 8:22

с бележки няма да стане
пробвай с чистачките ама не 2 или 3 пъти защото ще почнат да те следят след първия :idea:
ако се повторят хващаш най-острия пирон и си ти death
тук в Бургас всички паркират 1 за 2
имаме си една СВИНЯ живееща наблизо
2 пъти й събарят задната броня и пак не се е научила как се паркира
та ще ти е много трудно да отучиш цяло стадо говеда

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Нед 23 яну 2011 8:49

Да не се обиждаме, родом съм от Монтана. Не е задължително да си от там за да паркираш така. Ей го, тоя е от Шопландия ама гледайте как паркира в квартал Левски:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Нед 23 яну 2011 9:40

Не пречи на никой , ето това е Паркиране !!!!

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Нед 23 яну 2011 9:41

dragozow написа:Да не се обиждаме, родом съм от Монтана. Не е задължително да си от там за да паркираш така. Ей го, тоя е от Шопландия ама гледайте как паркира в квартал Левски:
Изображение
Изображение
Изображение

И кво да си вижда отвсякъде стршената каруца ли :beat_butt2 Около блока на родителите ми от 2-3 години съм забелязал че един глупак периодично паркира напречно на 3 места. Преди няколко дни много благо ми стана като минавах и видях 2/3 от съдържанието на близкия варел върху колата на тоя пръч - имаше един сериозен шкаф на тавана, чекмеджета по прозорците... абе красота :beer

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 23 яну 2011 10:14

Разговорите помагат ..само при определени индивиди , очевидно че не са помогнали .Игличката на вентила струва 0.20 ст , но докато я намери колко нерви ще изхаби :lol: :lol: отделно и метална капачка ще му трябва които вече са кът по колите . С още един авер за 3 минути ще ги оправите .... :roll: . :censored:

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Нед 23 яну 2011 11:38

от опит ти казвам, най-добрия вариант е, изтегли го до средата на пътя да го задръсти и викни господата милицай - шоуто е гарантирано.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Нед 23 яну 2011 15:20

Meти написа:Колега тука при нас пред съседния блок имаше един дето си спираше колата като шейх в пустинята и една сутрин намери счупено предно стъкло с тухла четворка вътре :mrgreen:

И при нас имаше такъв и една сутрин някой със чукчето му оправил двата фара mhihi

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Нед 23 яну 2011 19:50

Всеко пряк контакт с колата може да ти донесе неприятности-скандал и по лошо ако те видят....
Взимаш една въздушна пушка и към 03:00 ставаш,отваряш леко прозореца колкото да се подаде цевта,прицелваш се,чува се едно леко ЩРАК и джама ТУШ mhihi
чисто и прецизно...не да се промъкваш като шумкар с ножката да режеш гуми и т.п.!
Това горе го измислих туко що,никога не съм го правил mhihi
Друг вариянт-блажна боичка контрастиращ цват спрямо колите на селяндурите, и вечер все едно се прибираш минаваш покрай колите на селтиците и с леко премерено движение на китката правиш едно "красиво"петънце....става и с разни химикали ама е по опасно ....
както казват в предаванията за да се освободят от отгооворност:
"Не правете това у дома,ние сме професионалисти" :lol:
"

Потребителски аватар
Burner_inc
Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
Двигател: BLS 2009

Мнениеот Burner_inc » Нед 23 яну 2011 20:04

Леле какви сте мишкари тука, направо не е истина! Какво ви е виновна колата, че собственика и е идиот? Много по-добре е да се разбереш директно с човека по един или друг начин отколкото да му съсипваш имуществото, но докато има такива като вас ще има и мизерии по колите. Ами я си помислете, че направите така мизерия на колата на някой и после вие не спирате там за да не си отмъстят на колата ви не я спирате там, на това място спира друг и омазват неговата кола? Ами ако този друг сте вие и заради някой мишок като вас съсипят вашата кола?

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Нед 23 яну 2011 20:08

Много си прав!За съжаление масовата практика е да се трошат колите-все пак сме в бг...Няма нищо по-приятно от това да си ''поговорите'' да го ''посъветваш''...Ако пък е някой отворко-още една причина да го направиш труден за рисуване... mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 23 яну 2011 20:15

Честно да си кажа, изчетох всички мнения, но всичко стига до "ВОЙНА" трошене на стопове, чистачки, пукане на гуми и тем подобни!
Толко ли е трудно да бъдем цивилизовани хора, най лесно е да отидеш да му биеш един винкел у главата и да си тръгнеш, кво е виновна колата, че ония Цървул е паркирал неправилно. Най лесно е като не можеш по магарето удри по самаро!

Ако бях на твоето място колега, колкото и да съм вбесен или да съм нервиран никога не бих направил такова нещо! Все пак и ти имаш кола, в която си вложил не малко пари, всяка агресия води до агресия! Квото си надробиш такова ше сърбаш!

Отиваш при тия пичове, като ПИЧ и им казваш, че паркират малко неправилно и че няма място за колата ти! И все някой ще те разбере и ще дойде да си мръдне колата! (Не всички са такива, и аз съм попадал на гЪзета дето псуват и се ерчат) Но никога не се занимавам с тях, като видя че няма управия го зарезвам и си търся друго място, но никога не посягам на превозното средство!

Дано си ме разбрал какво искам да ти кажа! Желая ти късмет!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 23 яну 2011 22:07

IceHeart написа:Дано си ме разбрал какво искам да ти кажа! Желая ти късмет!

Той не знам дали е разбрал, но аз не разбрах - значи ако удари един винкел на колата е лошо, но ако удари един винкел на собственика на колата е правилно, така ли?

п.п. автомобилът е неодушевен предмет, нали знаеш, тъй че израза "какво е виновна колата" не е много подходящ mhihi

Моят съвет е да пробваш с 1-2 любезни бележки на колите, с кратки и прости изречения, като за прости хора. Ако не помогне варианти много - диверсионната дейност ми е любима mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”