Кофтито е щото колата е чипляк нова.. обаче евала.. това дърво дет го е изтряскало почти никакви щети няма .. невероятно има коли дето са срязани на 2 от такива дървета..
А ми е много интересно за щетата .. дали ще я платят като хората макар че не е фв ако имаш възможност пусни снимки след като я оправят ще ми е интересно
Съботааааа, късен следобед... ТРЯС!
- skyfx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След като вдигнаха дървото
След като вдигнаха дървото колцата не изглеждаше толкова зле. Местопроишествието е в гр.Годеч.
Даже стигна на собствен ход до МотоПфое.В Сряда застрахователите ще правят оглед.
На пръв поглед тавана, двете странични предни врати и предното стъкло са за ремонт.
По ходовата част няма нищо.Чак се чудя колко здрава излезе пустата Фиеста.Ако не беше тя,щеше да има още поне 5 коли смазани от Върбата.Докато сега тези 5 коли са с много малки поражения - 1 счупено задно стъкло /Пежо 205/,огънат багажник /Лада 2105/,счупен стоп /Голф 3/,леко вдлъбнат калник /Тойота Корола/ и счупен мигач /Рено Лагуна/
Тук са всички снимки
ЦЪК
Даже стигна на собствен ход до МотоПфое.В Сряда застрахователите ще правят оглед.
На пръв поглед тавана, двете странични предни врати и предното стъкло са за ремонт.
По ходовата част няма нищо.Чак се чудя колко здрава излезе пустата Фиеста.Ако не беше тя,щеше да има още поне 5 коли смазани от Върбата.Докато сега тези 5 коли са с много малки поражения - 1 счупено задно стъкло /Пежо 205/,огънат багажник /Лада 2105/,счупен стоп /Голф 3/,леко вдлъбнат калник /Тойота Корола/ и счупен мигач /Рено Лагуна/
Тук са всички снимки
ЦЪК
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- skyfx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Следва продължението...
Следва продължението...
В петък си карам по Цариградско със служебна Тойота Авенсис и изведнъж от отсрещното платно един тас прас по предното стъкло.
Това не е всичко.Днес си карам по Патриарха и спирам на червено на кръстовището с Раковска и тряс един джигит отзад отново чисто нова Фиеста.
Някой да ми каже къде да отида на врачка?!
--------------
Каръктаун
KarukTown
------------
Просто нямам думи.
В петък си карам по Цариградско със служебна Тойота Авенсис и изведнъж от отсрещното платно един тас прас по предното стъкло.
Това не е всичко.Днес си карам по Патриарха и спирам на червено на кръстовището с Раковска и тряс един джигит отзад отново чисто нова Фиеста.
Някой да ми каже къде да отида на врачка?!
--------------
Каръктаун
KarukTown
------------
Просто нямам думи.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”