Препоръка за аларма?
Re: Препоръка за аларма?
Към колегата nikson85-колега имам я от 2г. тогава и един мой приятел си сложи същата и не са правили проблеми и 2-те аларми досега! 

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Ако успееш сам да си я монтираш ще бъде най добре, препоръчвам ти бълагарска аларма на фирма bsm http://bsm-bg.com/ модел supersec ss9000 е аларма от висок клас, от среден клас се води saturn m3/m5!!!!!
Защото ти препоръчвам да си монтираш сам ли?! Защото алармена система supersec ss9000 еденична бройка струва 80лв две бройки струват 95лв или нещо такова, когато на мен ми монтираха алармата модел supersec ss2005 за скормната сума от 145лв за аларма от среден клас която струва от порядъка на 50лв, какво излиза, че алармаджиите дерат яко по 100лв за монтаж!
Същото важи за китайските аларми, които ги монтират за 90/100лв с цена в магазин крайна клиентска 20/30лв за алармата, прави си сметка!
Монтажа не е труден, дори бих казал, че е елементарен, но да ме давят с 100лв за монтаж който извършват за 10мин няма да стане!
Поздрави!!!!!
Защото ти препоръчвам да си монтираш сам ли?! Защото алармена система supersec ss9000 еденична бройка струва 80лв две бройки струват 95лв или нещо такова, когато на мен ми монтираха алармата модел supersec ss2005 за скормната сума от 145лв за аларма от среден клас която струва от порядъка на 50лв, какво излиза, че алармаджиите дерат яко по 100лв за монтаж!
Същото важи за китайските аларми, които ги монтират за 90/100лв с цена в магазин крайна клиентска 20/30лв за алармата, прави си сметка!
Монтажа не е труден, дори бих казал, че е елементарен, но да ме давят с 100лв за монтаж който извършват за 10мин няма да стане!
Поздрави!!!!!
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Точно
Нищо сложно няма в един монтаж.Само малко да вдяваш от ел.техника и си о.к.
Аз на скоро си сменях мойта,заради багажника(нали е смашинка)И сложих такава с екстра за отварянето му.
От тая марка съм монтирал 3-4 вече,много здрави.Старата беше пак такава и от 2007-ма никакви проблеми.Тая я взех за 35 лв.чисто нова
И дистанционното лови от съседния блок

Нищо сложно няма в един монтаж.Само малко да вдяваш от ел.техника и си о.к.
Аз на скоро си сменях мойта,заради багажника(нали е смашинка)И сложих такава с екстра за отварянето му.
От тая марка съм монтирал 3-4 вече,много здрави.Старата беше пак такава и от 2007-ма никакви проблеми.Тая я взех за 35 лв.чисто нова

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Днес ми дойде алармата ... Saturn M6 

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
mupk0 написа:Днес ми дойде алармата ... Saturn M6
Проверена е и мисля,че няма да имаш проблеми с монтажа!Успех!
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
SANDO 1 написа:От тая марка съм монтирал 3-4 вече,много здрави
Колега, обясни моля от къде може да се купи такава аларма ...
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
От почти всеки сайт за авто-аксесоари,ксенони и т.н.
Аз тази я взех от един пазар в Пазарджик.И на Илиенци ги има яко.
Аз тази я взех от един пазар в Пазарджик.И на Илиенци ги има яко.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”