проблем с голф 1,9 тди ахф претриса на оборот

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Zinoto
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с голф 1,9 тди ахф претриса на оборот

Мнениеот Zinoto » Нед 23 яну 2011 23:11

ifidik написа:ами зиното е чул колата и твърди, че не е маховик.нека да я оправи.

Въпроса е, че само съм я чул, ако правя нещо по тая кола може и да я оправя. Няма нищо от симптомите на маховик, мойта кола нали и тя е с демпферен маховик, виждал съм само един път нещо подобно преди години и пак не съм имал възможност да се занимавам тогава, но скоро говорих с човека и изрично потвърди, че не е от маховика. Мисля, че всички изказвали се в темата си нямат и идея за какво иде реч освен Никс и Милен.

milenp85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milenp85 » Нед 23 яну 2011 23:27

колега мойта претриса само на място (на оборот)в движение е ок на далго примерно като мина сто км направо марка без да трепне затова питам тук вав форума ина4е ходих при едно майстор4е тук в тарново то6ко се казва.говорят за него 4е е цар зака4ал я е много пати каралисме я в движение с лапптопа и той казва маховик последно като ходих се заслу6а и каза 4е иска да я види студена ходих но го няма6е колегата му каза маховик допитах се тук вав форума до вас едни казват маховик други не е нз кво да правя.зиното я гледа и за него не е маховик дани_94 са6то тварди 4е не е, но никой не казва 100% кво е ,аме е страх да я ровя на посоки да не стане златна.това е
историята на моя ахф ина4е сиго карам с голям кеф и колата ми е на сарце но ови претриса само на място.и на края 6те сменя маховика за проба и 6те видя кво 6те стане. тук има хора които знаят проблема но явно си пазят хляба разбирам за6тото аз самия сам в тази среда но се занимажам с автобоядисване пак и това е парвия ми дизел и сам малко бос с него но6те намеря проблема и 6те пи6а тук за да помогна на такива като мен

milenp85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milenp85 » Нед 23 яну 2011 23:32

това се отнася6е за бора_06

Потребителски аватар
bora_06
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bora_06 » Пон 24 яну 2011 11:28

мерси колега пожелавам ти успех и дано е по лека повредата,ако открия и аз проблема веднага ще пиша в темата.

Потребителски аватар
martin4o_mom4e
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PF 1988

Мнениеот martin4o_mom4e » Пон 24 яну 2011 23:23

И аз имам същия проблем на голфа,и съм набедил маховика,защото това притрисане надали е от помпата както прочетох в по горните мнение.Голфа е ПД

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Вто 25 яну 2011 0:29

Аз съм минал над 60,000 км с това претрисане(от 4 години)ни по зле ,ни по добре!Това го забелязах още на първото кръстовище,но спрях да му обръщам внимание,като тресне,давам леко газчица и изчезва :beer

Потребителски аватар
bora_06
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bora_06 » Вто 25 яну 2011 14:29

колега iGolf. хиляди благодарности.голям кураж даде поне на мен де,и аз смятам да покарам така че надали ще ми открият от един път проблема а и е свързано с много пари. :beer :beer

milenp85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milenp85 » Вто 25 яну 2011 17:52

иголф само на на оборот ли ти претриса.
колеги днес установих о6те не6то 4е по енерциа не претриса само на място. според мен е не6то дребно но на 6ибано място и сигорно много скапа имформациа

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Вто 25 яну 2011 20:17

milenp85 написа:иголф само на на оборот ли ти претриса.
колеги днес установих о6те не6то 4е по енерциа не претриса само на място. според мен е не6то дребно но на 6ибано място и сигорно много скапа имформациа

А колко си готов да платиш за тази скъпа информация???

milenp85 написа:хора ако някой може да ми оправи колата да каже каде е проблема или да ми пи6е на лс да отида при него да я оправи моляви

От един град сте с зиното... Отиди при него, той твърди че ще я оправи... Ти защо му нямаш доверие???

Последна промяна от group® на Сря 26 яну 2011 22:34, променено общо 1 път.
Причина: Това, че ти разчистих обидите не означаваше да продължиш с глупостите! Сега доста време няма да пишеш - Наложено наказание за обиди и нарушаване на добрия тон!

Zinoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zinoto » Вто 25 яну 2011 20:32

dani_94 написа:
milenp85 написа:иголф само на на оборот ли ти претриса.

А колко си готов да платиш за тази скъпа информация???

milenp85 написа:хора ако някой може да ми оправи колата да каже каде е проблема или да ми пи6е на лс да отида при него да я оправи моляви

От един град сте с зиното... Отиди при него, той твърди че ще я оправи... Ти защо му нямаш доверие???

Може и да няма доверие човека заради такива като тебе, които влизат тук само да си търсят клиенти и забравят, че всичко са научили от тук.

milenp85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milenp85 » Вто 25 яну 2011 20:44

дани_94 помолихте за помощ а ти ми се надува6, колкото до колегата зиното евала муправя той парви се отзова на проблема ми и иска да помогне за разлика от теб,даи гаранциа 4е 6те я оправи6 и 6те доида оба4е ако неможе6 ми пла6та6 ти.макар 4е сими много самнителен струвами се 4е само 4е6и6 хората.

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro09 » Вто 25 яну 2011 20:54

Мойта докато беше на автомат не претрисаше,преди няколко месеца беше прекодирана на ръчни скорости заради подгревните свещи на антифриза(като е на автомат свещите на антифриза не включват) и сега често започна да претриса по инерция точно в момента преди да спра.Също така мисля че претриса когато се спира по-плавно,при рязко по скоро не!

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Вто 25 яну 2011 22:10

абе това стана голяма тема заради един МАХОВИК.колегата споменава , че има шум от тракане.няма такава авария при която каквото и да прекъсва да има тракане ако маховика е здрав.

както вече казах.зиното е майстор на помпи, да опитва каквото може и след като всичко се опита и проблема остане, ще си дойдем на думата, че маховика е за смяна.милен нищо не му коства да се довери на зиното.
може още двайсет страници да изпишем и ще познае който може да врачува.зиното е видял колата и има най правилна представа за какво става дума.ако успее да я управи -евала.

колега миленп85,вместо да продължаваме да гадаем, действайте.
поне темата ще е заключена или ще бъде:и помпа не е.сега на къде?

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Сря 26 яну 2011 0:09

на лични писах ,сега и тук в темата:МАХОВИК за смяна :idea:

milenp85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milenp85 » Сря 26 яну 2011 9:42

благодаря на зиното,ифидик,никс76 и вси4ки колеги които взеха отно6ение п моя проблем явно 6те трябва да рискувам и да сменя маховика вапроса ми е какав да сложа колеги демфер или обикновен. и вярно ли е 4е 1.9 тди агр мотор е с обикновен маховик този мотор пак е на голф4

Върни се в “Дизелови агрегати”