Цените на газта - епизод 2
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Цените на газта - епизод 2
Аз съм зареждал на 0.39лв. 
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
lion_heart002 написа:Аз съм зареждал на 0.39лв.
Карах такси 95 та и беше точно толкова .Спомням си ,че и за километър беше толкова.Ама съм чакал опашка за газ 24 часа.Сега поне отиваш и си зареждаш без проблем ,само да имаш парички.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ся какво темата стана кой на колко е зареждал ли
колкото е газта толкова е

-
GT limited edition
- Автомобил:
- Двигател:
parno написа:ся какво темата стана кой на колко е зареждал ли![]()
![]()
И аз съм на това мнение ... колкото и да е пак ще си караме колите и ще се оплакваме .... това е положенито в България... свиквайте....
parno написа:ся какво темата стана кой на колко е зареждал ли![]()
![]()
Ц. Темата стана спомени, спомени. Аз вече си имам велосипед. Дано да го четът това монополистите. Този месец е приятно. Не съм изминал и 300км.
rokera671 написа:lion_heart002 написа:Аз съм зареждал на 0.39лв.
Карах такси 95 та и беше точно толкова .Спомням си ,че и за километър беше толкова.Ама съм чакал опашка за газ 24 часа.Сега поне отиваш и си зареждаш без проблем ,само да имаш парички.
Да ти кажа колега предпочитам да чакам ама да си заредя на тази цена отколкото на сегашните 1.30лв което е немормално висока цена! Реалната цена на газта е 90стотинки
- the driver
- Автомобил:
- Двигател:
В началото на 1999 година, газта беше и по 29 стотинки в Бургас, а сега е 430% повече. Ненормална работа 
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Просто кражба...Няма какво да го умуваме...
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Абсолютна кражба, каквото и да ми говорят невярвам, това е мафия в истинския смисъл на думата.
Асандж публикува телеграми на американското посолство в София, в една от тях дипломатите информират че капитала на Лукойл е на руската мафия, така че всичките ми лични и многогодишни съмнения са потвърдени официално.
Асандж публикува телеграми на американското посолство в София, в една от тях дипломатите информират че капитала на Лукойл е на руската мафия, така че всичките ми лични и многогодишни съмнения са потвърдени официално.

Преди 2,3,5 дена накъде по новините дадоха, че ЛУКОИЛ намаля ценитена горивата. Газта трябваше да падне със 1,98% - 2 стотинки и малко. Не забелязох такова намаляне на цените но бензиностанциите или греша. Тоя месец карах доста малко и съм зареждал всичко на всичко 2 пъти от Коледа насам?
Сигурно тази вечер е паднала,но въпреки това си е висока
А относно ЛукОйл трябва да падне монопола иначе винаги ще са скъпи горивата като няма конкуренция,а всички бензиностанции купуват горивата от ЛукОй с изключение на някои бензиностанции на ЕКО които им доставят Ромънска и Грътска газ,но пак гледат от ЛукОйл и си прават цените
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Е как нали трябва и те да гушкат някой лев! 

Meти написа:Сигурно тази вечер е паднала,но въпреки това си е високаА относно ЛукОйл трябва да падне монопола
Не си прав. В българската правна и икономическа нормативна уредба понятието "картел" не съществува. Те са 3 мобилни оператора и пак си праят к`вото си знаят, че 2 рафинерии няма да се разберът.
МНого ми е чудно как всички бензиностанции в града, който не са малко в една и съща вечере правят еднакво увеличение на цените. Да не би да имат отдел "медиум". То няма 1ст. разлика баси съвпадението и то не веднъж.
Еми ще ти кажа аз защото преди работех в Шел Люлин преди Орион и като вдигаха цените или ги смаляха от ЛукОйла при западния парк се обаждаха на управителя и му казваха,че ще има промяна на цените и от там вечерта като затваряме за дневен отчет се сменят цените и така
всичко е вързано,но мисалта ми беше,че това е така защото е една рафинерия ако бяха две,три или повече може би щеше да има малка конкуренция
-
adv_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
Моето мнение е че всеки гуши кой колкото може да изкрънка от потребителя. Аз на една и съща верига - Лукоил, съм виждал различни цени. И по-точно - Лукоила на 40ти км на магистрала Хемус продава горивата с 1ст.над цената която е на останалите бензиностанции във веригата - това го следя от 1г. насам. С друга дума това е най-скъпия Лукойл в БГ. Ако някой може да ми даде разумнообяснение за тая разлика вътре в 1 верига - да заповяда.
Върни се в “Автогазови уредби”