Колко дизел ви горят колите ?
- Passat_1.9
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колко ви горят колите ?
Моя пассат б5.5 1.9 тди помпа дуза 131 коня ми харчи зимата между 9-10 зимата и лятото е горе долу толкова с климатик.А извънградско с постоянна скорост 120км ми харчи 6.3 по борда.А иначе аз си карам почти винаги 140-150 и тогава разхода е някаде 7.5 

- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
freezone написа:5,5 1.9TD AAZ
За извънградско ли говорим

-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
аз съм със същия двигател и на мен ми гори 9 градско.като е по топло разхода спада
Извън граа не съм я засичал но в града 13 на 100 бензин в студено време инче газ 10 на 100 говорим за двигател 1.8 ААМ
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Meти написа:Извън граа не съм я засичал но в града 13 на 100 бензин в студено време инче газ 10 на 100 говорим за двигател 1.8 ААМ
Тук си говорим за истински мотори

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бензиновия на газ пак е мотор нали?
velinsl написа:Предполагам колегата се интересува от Дизеловите двигатели, щом е в този раздел темата...

Аз карам vw golf ARL и ми гори градско 8-9 извън града 6.Колата е с чип.това са показания на борда но в деиствителност ми се струва повече поне с 1литър.
milmar написа:Meти написа:Извън граа не съм я засичал но в града 13 на 100 бензин в студено време инче газ 10 на 100 говорим за двигател 1.8 ААМ
Тук си говорим за истински мотори, не за бензинови - на газ
.
Разбирам те колега,но дизела не е ли по-скъпичко от бензина и газта? И като подръжка и като цена на горивото пък и с тея подгревания

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Meти написа:Разбирам те колега,но дизела не е ли по-скъпичко от бензина и газта? И като подръжка и като цена на горивото пък и с тея подгревания
Скъпичко е колега,много горят тия дизели ,ама на нас ни е кеф как пушат отзад и затова си ги караме

vesk0 написа:Аз карам vw golf ARL и ми гори градско 8-9 извън града 6.Колата е с чип.това са показания на борда но в деиствителност ми се струва повече поне с 1литър.
тук вече мисля ,че на бензиностанциите ментат с по 1-2 литра по- малко. аз имам една тактика срещу накива умняги ,почти винаги резерволара до горе и това е . или имам една туба 20 литра и една 10 литрова и няма как да не са пълни до гърлото ша им е*а мамата

bkunev написа:Steyk написа:bkunev написа:Steyk написа:1.4 АБД
Зимата Градско-Газ: 7-8 л. газ - сутрин от Хладилника до Мол-София.
7-8 литра зимата градско за София. Лятото сигурно 5-6 пак градско, а пък извън градско 2-3.....![]()
Дайте ми и на мен такава икономична кола бееееееее
Дам прав си колега математиката не ми е силата. Значи 25 литра за 195 км.
Като ги сметнеш излиза 12,8/100. Което е съвсем нормално за авомобил на газ в големия град сутрин. Аз преди дизела и аз бях на газ, горе долу бях доволен ама сега не можеш ме накара да сменя дизелаКарай и свиркай...
![]()
![]()
Поздрави!!!
е каде излиза кяра като харчи 12 литра газ аз на бензин карам и ми гори 7-8 смятайте . за АБД става дума.
изобщо не е нормално поне 10 газ трябва деа е

Последна промяна от nikson85 на Сря 26 яну 2011 10:02, променено общо 1 път.
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
колкото му налея толкова гори
досега капка не е върнал
пс.По темата двигатела е Ahf от голф 4
около 5/100
в снега качва малко

досега капка не е върнал
пс.По темата двигатела е Ahf от голф 4
около 5/100
в снега качва малко
-
- Автомобил:
- Двигател:
Meти написа:milmar написа:Meти написа:Извън граа не съм я засичал но в града 13 на 100 бензин в студено време инче газ 10 на 100 говорим за двигател 1.8 ААМ
Тук си говорим за истински мотори, не за бензинови - на газ
.
Разбирам те колега,но дизела не е ли по-скъпичко от бензина и газта? И като подръжка и като цена на горивото пък и с тея подгревания
Колега подгряваме и то смело,даже някой път по 7-8 пъти,защото не е страх ,че няма да запалят печките

-
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм с афн, извънградско 5/100км., като по магистрала си карам 120, и по извънградски път колкото позволява, но гледам над 130-140 да не дигам и пак гори 5. в софия до преди зимата 6 до 7 в зависимост от трафика, а зимата между 7 и 8, а ако я карам по често студена дори и повече.
Върни се в “Дизелови агрегати”