Крушки на фаровете на Бора (Bora)
Крушки на фаровете на Бора (Bora)
Здравейте , вчера свалих фара на Бората си и какво да видя . . . крушката ми е Philips HB5, а до сега във форума съм чел, че е h4. Мисля да слагам Philips blue vision или Osram cool blue. Моля мнения относно двете крушки по - горе и за стандарта HB5, фаровете ми са HELLA, оригинални.
- gigavanko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Крушки на фаровете на Бора (Bora)
viewtopic.php?f=59&t=32594
Аз съм с Osram Cool blue H4 на Бора и определено е по добре от обикновен халоген. Проблем има при мокър асфалт и мъгла. С Филипс нямам опит.
Аз съм с Osram Cool blue H4 на Бора и определено е по добре от обикновен халоген. Проблем има при мокър асфалт и мъгла. С Филипс нямам опит.
Каква е цената им . . . въпреки, че аз като съм с HB5 няма да е като на H4, но все пак да знам горе - долу как вървят.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Цената не знам точно тъй като в различните градове и търговци слагат различни цени
Но мога да ти препоръчам Osram-NIGHT-BREAK те са малко по скъпи с 7-8лв но светят доста по силно а и светлината им е по бяла(близка до дневната)!!!
От А+ за H1 комплект 2бр.крушки-27лв преди около година
На къси съм с NIGHT BREAK-дълги>COOL BLUE
Няма да съжаляваш какъвто и избор да направиш от двата модела
Успех...
Но мога да ти препоръчам Osram-NIGHT-BREAK те са малко по скъпи с 7-8лв но светят доста по силно а и светлината им е по бяла(близка до дневната)!!!
От А+ за H1 комплект 2бр.крушки-27лв преди около година
На къси съм с NIGHT BREAK-дълги>COOL BLUE
Няма да съжаляваш какъвто и избор да направиш от двата модела
Успех...
Последна промяна от valkilmera на Пон 24 яну 2011 23:02, променено общо 1 път.
Може би ще са Cool blue, тъй като са с по - бяла светлина и по - лесно се немират. Мерси за мненията 
На късите съм с Бош Ксенон Блу/Bosch Xenon Blue H7/ от Италия. На дългите с Осран Куул Блу/Оsram Cool Blue/ купени от тук. Късите светят доста по-добре от дългите, като говоря за осветеноста на пътя при мокър и сух асвалт. Дългите на мокро са като свещи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”