предърпва много странно-появи се отново
предърпва много странно-появи се отново
здравейте колеги полото ми е 1.6 аее като е под 2000оборота в движение се усеща едно много гадно предърпване само като подавам леко гас немога да го разбера от каде може да е закачах я на компютър но нищо не показва и останах без жокери ако имате някакви идеи моля помогнете 

Последна промяна от gar4a на Чет 14 апр 2011 8:11, променено общо 2 пъти.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: предърпва много странно
Кабелчета според мен!
Скоро сменян ли е бензиновия филтър?
Скоро сменян ли е бензиновия филтър?
не но ако е от него неби ли трябвало да предърпва на високите ако е задръстен няма да му достига гориво при високите и ще предърпва постоянно а предърпването изчезва над 2000оборота
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Познато и изпитано при АЕЕ при около 1700об/мин ти придърпва като на задавена кола пробваи я и на принудителен празен ход пак ще го прави на диагностика няма как да го хванат а само в движение с лаптоп.Проблема е в уплътнителните пръстени на входящите колектори при определени обороти около тия шашка компа и тои подава сигнал да пусне бенз и отваря дросела -появява се претрисането смени гарнитурите да не сменяш и тампон на двигателя.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Все пак ако имаш някои познат с ваг-ком закачете я в движение при принудителен празен ход се усеща най-усезаемо.
здравейте колеги смених пръстените който лягат в смукателния колектор и свещите кабелите са отлични но пак същата работа пак предърпва по малко е но е факт че го има сега само при ускорение под 2000 оборота и като се поддържат ени и същи обороти помагайте от какво може да е друго 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ламбда сонда 

- sstyle
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: AEX 1996
На мойта 1.4 аех правеше същото и се оказа бобина.
мисля че ако беше бобина щеше да го има при целия дияпазон на оборотите не само до 2000 оборота 

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gar4a написа:мисля че ако беше бобина щеше да го има при целия дияпазон на оборотите не само до 2000 оборота
Ами .... НЕ

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
sstyle написа:На мойта 1.4 аех правеше същото и се оказа бобина.

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="anonimko"]Познато и изпитано при АЕЕ при около 1700об/мин ти придърпва като на задавена кола пробваи я и на принудителен празен ход пак ще го прави на диагностика няма как да го хванат а само в движение с лаптоп.Проблема е в уплътнителните пръстени на входящите колектори при определени обороти около тия шашка компа и тои подава сигнал да пусне бенз и отваря дросела -появява се претрисането смени гарнитурите да не сменяш и тампон на двигателя.[/quote/]
Доколкото знам смени и компа с Магнет- Марели? Ако искаш мога да ти дам сламка за комп Бош за 1,6? Виж тук:
http://www.avtochasti-online.bg/shop/pr ... 255c8f3378
Доколкото знам смени и компа с Магнет- Марели? Ако искаш мога да ти дам сламка за комп Бош за 1,6? Виж тук:
http://www.avtochasti-online.bg/shop/pr ... 255c8f3378
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”