" Как си слагате коланите? "
Предполагам темата е за коланите в колата

Bobi_S13 написа:от ляво на дясно, и да се провре през всяко ухо на дънките/панталона.

Bobi_S13 написа:от ляво на дясно, и да се провре през всяко ухо на дънките/панталона.
fanimira написа:колеги какво ли не сменях саедините 2 пати карета тампони на джигател на предница дайе след като смених саединителя 2 пат слойиь обикнохен саединилел тресенето мн намаля но се притеснявам да не се ужели4и пак от тожа тресене на тампона на скоросна кутия имаше друпа на аломиниевата обвивка даите ми савет
VR6 Turbo написа:Акулуматор и амортизатор-"Борче"
ALESYZ написа: Голф 3, със скорост 130 км/ч. без спирачен път и оцелях без никакви травми.
Meти написа:понеже е с ниско образувание
Meти написа:Ако мислиш,че имаш повече акъл да се пробваме тука conquiztador onlineЕй момко не съм толкова тъп колкото ме смяташ,не случайно уча в Академията на МВР
Presian написа:Бих продал собствената си майка за такова куче....
nikson85 написа:Бисери от форума
forski написа:Колегата с гумените топчета сигурно току що е достигнал заветната възраст на която е разрешено да си купиш газов пистолет с топчета (поне аз до такъв извод стигам като му чета разсъжденията).
Незнам как е в средите на 16/18 годишните днес,сигурно е много модерно да си генгста с газеняк,и да стреляш по-мангали и врабчета![]()
Ако пък греша за възраста значи имаме проблем с неизживяно детство което пак не е добре,колега най добре си намери нещо за чукане и не се занимавай с тия топчета![]()
p.s. и си купи кобур че да не си простреляш топките
passat123 написа:Светна лапата на таблото за airbag Passat 6 2006-7
passat123 написа:Светна лампата на Аербика !
theraven написа:чуждинецките
JoroKN написа:И аз съм с такива почти 2 години но вече съм към края на живота си![]()
Пролетта мисля да ги сменя пак с такива защото съм много доволен
neon написа:Изказвания от сорта "качиш в голфарата си и се изсереш там" са детски. Освен това познавам Расо и мога да гарантирам, че по едно време толкова бачкаше по нея, че само дето не сереше в колата. За сметка на това аз се опитах да дрискам вътре на Калояново.
Presian написа:Meти написа:понеже е с ниско образувание
Какво викаш му се е образувало? И колко ниско?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 42 госта